13.6.2024 klo 13:12
Uutinen

“Timanttinen ilta” – Keski-Suomen Yksinyrittäjäverkoston ensitapaamisessa inspiroiva ja iloinen tunnelma

Yksinyrittäjäverkosto kokoontui ensimmäistä kertaa keskiviikkoiltana 12.6. Crazy Townin Learning Cafessa.

Keski-Suomen yksinyrittäjäverkoston ensimmäistä tapaamista vietettiin keskiviikkoiltana lämminhenkisissä tunnelmissa. Yrittäjät pääsivät verkostoitumaan, tutustumaan toisiinsa sekä keskustelemaan ohjatusti vertaistuen merkityksestä ja yrittäjyyteen liittyvistä haasteista ja oivalluksista.

Verkostotapahtuma keräsi tuvan täyteen yrittäjiä eri toimialoilta. Illan täyttivät iloinen puheensorina ja inspiroivat uudet kohtaamiset – moni osallistui Keski-Suomen Yrittäjien tapahtumiin ensimmäistä kertaa. Järjestön jäsenistöstä noin puolet on yksinyrittäjiä.

Verkoston tapaamisia ohjaa Laura Siltala, ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja ja juontaja Unelmaseppä Oy:stä. Siltala kertoo, että verkoston käynnistymistä on odotettu innolla ja ensimmäisestä tapahtumasta saatu palaute on ollut hyvää.

-Ilta oli varsin onnistunut. Osallistujat kokivat, että he olivat päässeet verkostoitumaan ja saaneet kohtaamisissa jonkin uuden idean tai näkökulman työhönsä. Saavutimme siis tavoitteemme, kun tapaaminen koettiin hyödylliseksi ja merkitykselliseksi, hän tiivistää.

Verkosto kokoontuu jatkossa keskimäärin joka toinen kuukausi ja tavoitteena on, että jokainen verkostotapaaminen on osallistujille inspiroiva ja hyödyllinen.

-Toiveena on, että yksinyrittäjistä muodostuu oikea verkosto, jolla on merkitystä myös näiden tapahtumien välillä. Olisi hienoa, jos yrittäjät löytäisivät uusia kontakteja, yhteistyötahoja, asiakkaita ja ystäviä ja yksinyrittäjäverkosto kantaisi hedelmää myös tapahtumien ulkopuolelle, Siltala summaa odotuksiansa jatkoon.

Myös tulevissa verkostotapaamisissa keskitytään yksinyrittäjille tärkeisiin teemoihin aina hyvinvoinnista liiketoiminnan edistämiseen ja oman yrittäjäidentiteetin vahvistamiseen. Lisäksi verkostossa jaetaan kokemuksia ja osaamista sekä opitaan uutta muilta yrittäjiltä eri toimialoilta.

Verkosto kokoontuu seuraavan kerran 14.8., 4.9., 9.10. ja 4.12. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot:
Keski-Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi, p. 050 563 7780
Yksinyrittäjäverkoston ohjaaja Laura Siltala, laura@unelmaseppa.fi, p. 045 638 1062