19.6.2024 klo 18:29
Uutinen

Toimitusjohtaja Mervi Järkkälälle myönnetty Yrittäjäristin suurristi

Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin suurristi luovutettiin tänään Keski-Pohjanmaan Yrittäjien pitkäaikaiselle toimitusjohtajalle Mervi Järkkälälle.

Mervi Järkkälälle on myönnetty Yrittäjäristin suurristi tunnustuksena 37-vuotisesta toiminnasta ja työpanoksesta yrittäjäjärjestön ja yrittäjyyden eteen. Suomen Yrittäjien myöntämä ansiomerkki luovutettiin Kokkolassa Suomen Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Petri Salmisen ja toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen johdolla.

  • Olen erittäin otettu ja yllättynyt tästä huomionosoituksesta, toteaa toimitusjohtaja Mervi Järkkälä liikuttuneena.  

Yrittäjäristin suurristi on perustettu vuonna 1990. Se myönnetään henkilölle, joka työssään tai luottamustehtävässään on erityisen merkittävällä tavalla palvellut yksityistä yritystä tai yritystoimintaa. Mervi Järkkälälle myönnetty suurristi on järjestysnumeroltaan 327.

  • Toimitusjohtaja Järkkälä on ollut merkittävä vaikuttaja ja vahva johtaja yrittäjäjärjestömme menestymisessä ja kehittämisessä. Keski-Pohjanmaan Yrittäjien taloutta on hoidettu erinomaisesti ja jäsenkunta on ollut tyytyväinen aluejärjestön toimintaan, toteaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Jarmo Nahkala.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus halusi kiittää ja muistaa Järkkälää kaikista saavutuksista, joita hänen pitkällä työurallaan, on yhteistyössä hallituksen ja johtoryhmän kanssa saavutettu, Keski-Pohjanmaan Yrittäjien hyväksi ja päätti hakea Järkkälälle suurristiä, taustoittaa Nahkala.

Lisätietoja:

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät
puheenjohtaja Jarmo Nahkala, p. jarmo.nahkala@hyotykuorma.fi  
toimitusjohtaja Mervi Järkkälä p. 0500 561 145, mervi.jarkkala@yrittajat.fi   

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät on jo vuodesta 1939 toiminut alueen yrittäjien vahvana edunvalvojana. Järjestämme yrittäjille koulutus- ja verkostoitumistapahtumia, sekä tarjoamme neuvontapalveluita ja rahanarvoisia jäsenetuja jäsenille. Paikkakuntakohtaisia yrittäjäyhdistyksiä on toimialueellamme 23, joissa n. 2 300 jäsenyritystä. Olemme osa Suomen Yrittäjiä www.yrittajat.fi/keskipohjanmaa