Yrittäjyyden alusta oli Tomin kanssa Yrittäjätuvalla juttelemassa pj Päivi Anias ja Olli Roponen, itsekin nuorena aloittanut yrittäjä.

Tomi Koposen firmasta uusi kummiyritys!

Viime viikolla päivänvalon näki tuore yritys Kone- ja metallipalvelu Koponen. Kotipaikka Joroinen ja nyt Joroisten Yrittäjät ry:n tuore kummiyritys. 

Koposella on nuoresta iästään (21 v.) huolimatta pitkä työkokemus ja yrittäjyyskin on ollut mielessä jo jonkin aikaa. Tomi oli yhteydessä yhdistykseen ja asiasta käytiin alustavia keskusteluja Yrittäjätuvalla. Yrittäjyyden eripuolista on hyvä jutella kokeneempien kanssa, niin isoimmat karikot saa usein ohitettua heti alkuun ja löytää parhaat väylät eteenpäin.

Joroisten Yrittäjät ry:n kummiyritykseksi voi hakeutua alle 23 vuotias yritystoimintaa aloitteleva joroislainen nuori. Tarjoamme laajaa verkostoa ja tuemme ja neuvomme asioissa, jotka uusi yrittäjä kokee tarpeelliseksi oman osaamisemme puitteissa. Lisäksi kannustamme ja ohjaamme yrittäjää kunnallisiin ja alueellisiin palveluihin, jotta yrityksen alkutaival olisi sujuva.

Yhdistyksen tuki ei ole vain aineetonta, vaan tarjoamme kummiyritykselle aina ensimmäisen vuoden jäsenyyden Suomen Yrittäjissä toivottaen näin uuden nuoren tekijän tervetulleeksi yrittäjäyhteisöön. Jäsenyys on helppo väylä samanhenkiseen porukkaan ja tarjoaa lukemattomia etuja ja palveluita.

Mikäli sinä olisit kiinnostunut kummiyrittäjyydestä tai yrittäjyys vaihtoehtona kiinnostaa niin ole ihmeessä yhteydessä. Juttelemme  mielellään yrittäjyysasioista.