28.10.2020 klo 12:38
Uutinen

Tuetut yrittäjälomat nyt haettavissa – 20 eurolla/vrk täysihoitoon kylpylähotelliin! Katso hakuohjeet täältä

Oletko loman tarpeessa, mutta et ole pystynyt siihen esimerkiksi taloudellisista syistä? Yrittäjille suunnattujen tuettujen, edullisten (20€/vrk) lomien haku on avautunut.

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry järjestää vuoden 2021 aikana tuettuja lomia yrittäjille ja maatalousyrittäjille. Lomakohteina on kylpylähotelleja ja urheiluopistoja eri puolilla Suomea.

Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja/tai sosiaalisin perustein. Näitä ovat esimerkiksi velat, sairaudenhoitokulut, omat tai perheenjäsenten sairaudet, omaishoito, yksinäisyys ja työttömyys.

Aikuisten lomia ja perhelomia

Lomalle yrittäjä voi lähteä yksin tai puolison tai koko perheen kanssa. Tuettujen yrittäjälomien hinta on edullinen: aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä 20 euroa / vrk tai 100 euroa / 5 vrk. Alle 17-vuotiaat pääsevät lomalle ilmaiseksi.

Pelkästään aikuisten lomille valitaan 20 aikuista. Yrittäjäperheiden lomat on tarkoitettu kouluikäisten lasten perheille ja niille valitaan 10 perhettä.

Loma sisältää täysihoidon, majoituksen jaetuissa kahden hengen huoneissa tai perhekoon huoneissa tai huoneistoissa. Lomaan kuuluu myös ryhmäkohtainen lomaohjelma.

Näin haet lomaa

Lomaa haetaan lomahakemuksella ensisijaisesti sähköisesti. Lomien hakuajat päättyvät kolme kuukautta ennen loman alkamispäivää. Ensimmäiset hakuajat päättyvät marraskuun puolivälissä.

Tiedot kohteista sekä tarkemmat hakuohjeet ja lomakkeet löydät täältä

toimitus(at)yrittajat.fi