14.5.2019 klo 11:26
Uutinen

Tule hahmottelemaan toimialasi tulevaisuuden haasteita Demolan tulevaisuustyön workshoppiin

Nykymaailmassa tarve ymmärtää tulevaa on välttämätön. Teknologia kehittyy huimin harppauksin, elinkaaret ovat lyhentyneet ja uusien sukupolvien näkemykset ohjaavat yhä useampia tuotteita ja palveluita. Tässä vauhdissa pärjäävät yritykset, jotka ovat avoimia uudelle ja näkevät muutostarpeet ajoissa.

Helpommin sanottu kuin tehty, tiedetään. Siksi me järjestämme kumppaneillemme avoimen Future Challenges –workshopin. Työpajoja järjestetään kaksi saman sisältöistä, yksi Rovaniemellä ja toinen Torniossa.

Rennossa iltapäivätapahtumassa Demolan kokenut väki auttaa teitä hahmottelemaan erilaisia oman toimialan tulevaisuuden haasteita kahvikupposen äärellä. Mitään ennakkovalmistautumista ei vaadita, vaan ajatusten irrottamista arjesta ja kiireiden unohtamista hetkeksi.

Mikä?
Maksuton tulevaisuustyön workshop

Milloin ja missä?
Ti 21.5. klo 13-16 Rovaniemi: Lapin yliopisto, Arcta-tila F-siivessä, Yliopistonkatu 8
Pe 7.6. klo 13-16 Tornio: Lapin AMK Minerva-kampus, Liikehuoneisto, Kauppakatu 58

Miksi osallistua?
Tarkoituksena on pohtia tulevaisuuden signaaleja, trendejä ja megatrendejä konkreettisessa, mutta vapaamuotoisessa workshopissa. Voit pohtia teemoja ja ilmiöitä organisaatiosi tai oman henkilökohtaisen kiinnostuksesi näkökulmasta. Lopputulemana workshopista tulee sinun suunnittelemasi yksinkertainen tulevaisuuden skenaariokuvaus, tai ehkä jopa useampia! Nämä skenaariokuvaukset toimivat hyvänä pohjana uusien ilmiöiden tutkimiseen ja kokeilujen pohjaksi, tai vaan oman ajattelun laajentamiseksi ja työn tueksi.

Ilmoittautuminen
17.5.2019 mennessä tästä!

Mikä on Demola?

Demola yhdistää yli 50 korkeakoulua 16 maasta, 750 000 opiskelijaa ja satoja yrityksiä ympäri maailmaa ratkomaan tulevaisuuden haasteita. Lapin ammattikorkeakoulu on osa Demola Allianssia ja tarjoaa nyt entistä paremman rajapinnan kumppaneilleen tulevaisuuden ennakointiin ja ymmärtämiseen yhdessä seuraavan sukupolven osaajien kanssa.

Demola-projekteissa yrityksen omat ammattilaiset yhdistetään korkeakouluopiskelijoiden kanssa samaan tiimiin. Yrityksen tarpeen ympärille rakennettu tiimi tekee uusien ideoiden kehittämisestä helppoa, tehokasta ja edullista. Samalla yritys pääsee tutustumaan tulevaisuuden huippuosaajiin, saa näkyvyyttä työnantajana ja voi rekrytoida parhaat talentit taloon.

Lisätietoa workshopista:
Elisa Lahti,
Site Manager, Demola in Lapland
Puh./Tel. +358 40 710 6426
elisa.lahti@demola.net
Jokiväylä 11C, FI-96300, Rovaniemi
www.demola.net