Uudenmaan Yrittäjien hallituksellakin tuppaa olemaan hauskaa, muulloinkin kuin valokuvia räpsittäessä.
15.8.2022 klo 16:23
Uutinen

Tule mukaan vaikuttamaan yrittäjien puolesta!

Haluatko sinä paikkakuntasi keskustan parkkipaikat kuntoon, kohentaa alueesi koulutustarjontaa ja saattaa päättäjien tietoon lakiesityksen seuraukset? Keskustelet asioista rakentavasti ja osaat ehdottaa yrittäjille sopivia ratkaisuja? Entä haluatko järjestää yhteistä hauskaa yrittäjien kanssa? Mietitkö, että yrittäjät voisivat oppia paljon myös toisiltaan? Löydä vaikuttamisen paikkasi yrittäjäjärjestöstä!

Uudellamaalla Yrittäjät on järjestäytynyt 27 paikallisyhdistykseen. Paikallisyhdistys löytyy jokaisesta kunnasta, muutamissa niitä on useampikin. Yhdistysten toimintaa luotsaavat yhdistysten hallitukset. Hallitusten jäsenet ovat paikallisia jäsenyrittäjiä. Heidät valitaan tehtäväänsä kunkin yhdistyksen omassa syyskokouksessa.

Yhdistykset etsivät syksyllä jäseniä hallituksiinsa

Mitä sinä haluaisit yhdistyksessä tehdä? Osaatko kenties kirjoittaa? Haluatko järjestää yrittäjille toimintaa ja tapahtumia tai haluatko vaikuttaa kunnassasi tai laajemmin yritysten toimintaedellytyksiin? Ota rohkeasti yhteyttä paikallisyhdistyksesi puheenjohtajaan ja kerro kiinnostuksestasi nyt, ennen syyskokousta!

Tilanteet vaihtelevat yhdistyksestä toiseen – toisissa yhdistyksissä valinnoista äänestetään, toisissa mukaan pääsee helpommin. Monissa yhdistyksissä hallituksen jäsenet vaihtuvat niin sanotusti rullaavasti, eli erovuorossa on joka vuosi esimerkiksi puolet hallituksen jäsenistä, jolloin yhdistyksen toiminta jatkuu ilman katkoksia ja toisaalta uusiutuu. Älä lannistu, jos haluamasi pesti vaikuttaa nyt varatulta, vaan lähde mukaan toimintaan. Saat mahdollisuuden tutustua, luoda verkostoa, nähdä järjestön toimintaa ja tarttua toimeen matkan varrella.

Palkintona ylivertainen verkosto

Uudenmaan Yrittäjissä paikallisyhdistysten hallituksissa vaikuttaa yli 250 luottamushenkilöä, tuttavallisemmin luottaria tai luottista. Moni heistä kertoo saaneensa järjestötoiminnasta paitsi mahdollisuuden tehdä jotain tärkeänä pitämänsä asian eteen, myös oppineensa paljon ja saaneensa lisää potkua omaan bisnekseensä. Monen verkosto on levinnyt luontevasti koko Suomeen. Kirsikkana kakun päälle moni luottari kertoo saaneensa Yrittäjistä luottoystäviä, joiden kanssa jakaa yrittäjäelämän huiput ja haasteet.

Tule mukaan toimintaan! Yhdistysten yhteystiedot löydät täältä >>