12.11.2018 klo 12:31
Uutinen

Tule mukaan vaikuttamaan!

Haku Pirkanmaan Yrittäjien valiokuntiin on käynnissä 30. marraskuuta asti.

Oletko idearikas ja energinen visionääri, jolla on halu vaikuttaa pirkanmaalaisten yritysten menestymiseen? Tule mukaan vaikuttamaan!

Pirkanmaan Yrittäjien valiokunnan jäsenenä pääset kehittämään palveluitamme yritysten menestymisen edistämiseksi. Jos olet valmis antamaan osaamista ja aikaasi kaikkien pirkanmaalaisten jäsenyrittäjien hyväksi, hae mukaan toimintaan.

Pirkanmaan Yrittäjissä vaikuttaa kolme valiokuntaa

Jokaisessa valiokunnassa on kahdeksan yrittäjäjäsentä. Valiokuntien toimikausi on kaksi kalenterivuotta, ja jäsen voi olla valiokunnassa korkeintaan kolme kautta peräkkäin. Erovuorossa on vuosittain puolet jäsenistä. Valiokuntia johtavat Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajat. Valiokuntien tehtävänä on valmistella hallituksen antamia toimeksiantoja Pirkanmaan Yrittäjien vaikuttamistyön ja toiminnan kehittämiseksi. Valiokunta voi tehdä myös aloitteita hallitukselle.

Vaikuttajavaliokunta
on Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen asiantuntijaelin, jonka tehtävänä on tuottaa sisältöjä ja rakentaa keinoja alueellisen ja paikallisen vaikuttamisen työn tueksi. Vaikuttajavaliokunta valmistelee hallituksen toimeksiannosta myös kannanottoja ja lausuntoja. Vuoden 2019 toiminnan painopisteenä ovat eduskunta- ja maakuntavaalit sekä paikallisyhdistysten ja kuntien välisen yhteistyön vahvistaminen.

Lisätietoja:
Pirkanmaan Yrittäjien varapj. Jari Haapaniemi, p. 0400 239 220
Elinkeinoasioiden päällikkö Maria Virtanen, p. 050 338 8696

Kilpailukykyvaliokunta
Valiokunnan tehtävänä on kehittää aluejärjestön palveluita ja toimintaa, joilla vahvistetaan jäsenyritysten kilpailukykyä. Jäsenkokemus ja -tyytyväisyys ovat toiminnan keskiössä. Tavoitteena on tuottaa lisäarvoa yrittäjille jäsenyydestä.

Lisätietoja:
Pirkanmaan Yrittäjien varapj. Pilvi Kärkelä p. 040 589 5709
Ict-suunnittelija Kimmo Pesola, p. 050 599 5626

Verkostovaliokunta
Verkostovaliokunnan tehtävänä on luoda yhteistyölle mahdollisuuksia ja vahvistaa yrittäjien yhteisöllisyyttä alueellisesti ja paikallisesti. Valiokunta tuo näkemyksiä paikallisyhdistysten avainhenkilöiden osaamisen kehittämiseksi ja sitouttamiseksi.

Vuoden 2019 toiminnan keskiössä on jäsenyrittäjän jäsenkokemuksen parantaminen ja
aktivoiminen paikallisyhdistyksen toimintaan ja jäsenpysyvyyden varmistaminen.

Lisätietoa:
Pirkanmaan Yrittäjien varapj. Jukka Pusa, p. 0400 636 113.
Järjestöpäällikkö Sari Järvelin, p. 050 531 1131

Mitä valiokuntatyöskentely edellyttää?

  • Sitoutumista valiokuntatyöskentelyyn
  • Halu auttaa muita Pirkanmaan Yrittäjien jäseniä
  • Monipuolista osaamista, myös omaa toimialaa laajemmin
  • Uskallusta tuoda rakentavalla tavalla näkemyksiä valiokunnan työskentelyyn
  • Kykyä ymmärtää laajoja kokonaisuuksia
  • Yhteistyökykyä
  • Kykyä katsoa tulevaisuuteen

Vaikuttajavaliokunnan jäseneltä edellytetään lisäksi:

  • Ymmärrystä yhteiskunnan eri toimielinten toiminnasta
  • Eduksi katsotaan kokemus kunnallisissa luottamustehtävissä.

Näin haet valiokuntaan:

Haku valiokuntiin on avoin kaikille Pirkanmaan Yrittäjien jäsenyrittäjille. Avoinna olevia valiokuntapaikkoja haetaan hakulomakkeella -kerro itsestäsi ja miksi juuri sinä olisit paras valinta hakemaasi valiokuntaan. Haku päättyy 30.11.2018.

Perehdyttyään hakemuksiin Pirkanmaan Yrittäjien hallitus tekee päätöksen valiokuntien jäsenistä kokouksessaan 13.12.2018.