17.8.2021 klo 07:59
Uutinen

Tule tekemään tulevaisuuden yrittäjäjärjestöä – hae Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen!

Pirkanmaan Yrittäjien visio on olla paras yrittäjän arjen tuki. Pääsemme tavoitteeseemme vaikuttamalla yrittäjyyden olosuhteisiin Pirkanmaalla, verkostoimalla jäseniämme niin paikallisesti kuin yli rajojen sekä vahvistamalla jäsenyrittäjiämme tarjoamalla haluttuja palveluita ja etuja.

Laaja luottamushenkilöverkostomme niin paikallisella kuin alueellisella tasolla ja valtakunnallisissa verkostoissa on avainroolissa matkallamme kohti tulevaisuuden yrittäjäjärjestöä. Nyt etsimme uusia innostuneita ja visionäärisiä yrittäjiä mukaan aluejärjestön hallitukseen!

Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Tänä vuonna hallituksesta ovat erovuorossa puheenjohtaja ja puolet hallituksen jäsenistä.

Hakumenettely

Haku Pirkanmaan Yrittäjien hallitukseen käynnistyi 17.8. ja päättyy 22.10. Hakulomakkeen voit täyttää täällä >>

Vaalivaliokunta kutsuu osan hakijoista haastatteluun aluejärjestön toimistolle Kehräsaareen. Haastattelupäivät ovat 29.10. ja 1.11. Hallituksen jäsenet valitaan Pirkanmaan Yrittäjien syyskokouksessa 9.12.2021.

Lisätietoa hakuprosessista antaa vaalivaliokunnan puheenjohtaja Seppo Luoto, p. 0400 236 973 ja hallitustyöskentelystä puheenjohtaja Janne Vuorinen, p. 0500 730 666.