6.11.2020 klo 10:43
Uutinen

Tulossa on ajankohtainen Amazon-verkkokoulutus 17.11. ja neljän kerran etämyynnin verkkovalmennus 1.12. alkaen.

Yrittäjän tukiverkko –hankkeessa olisi jälleen tarjolla maksuttomia verkkovalmennuksia ja -klinikoita Kymenlaakson yrityksille. Tulossa on ajankohtainen Amazon-verkkokoulutus 17.11. ja neljän kerran etämyynnin verkkovalmennus 1.12. alkaen.

17.11.2020 klo 9.00-10.30 Amazon – kasvua kansainvälisestä verkkokaupasta -webinaari
Kiinnostaako myynti Amazonissa? Sopivatko yrityksesi tuotteet Amazoniin? Entä mitä Amazonissa myyminen vaatii? Ruotsin Amazon avautui juuri, mitä se merkitsee?

Tässä maksuttomassa webinaarissa käydään läpi, mitä mahdollisuuksia suomalaisilla yrityksillä on Amazonissa. Webinaarin avulla pystyt paremmin arvioimaan mahdollisuuksia hyödyntää Amazonia myyntikanavana. Kouluttajana toimii Pasi Bruun, Retime Oy. Retime on Pohjoismaiden johtava Amazon-toimisto, joka keskittyy pääasiassa pohjoismaisiin tuotemerkkeihin ja valmistajiin.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä

1.12. alkaen maksuton etämyyntivalmennussarja verkossa
Joulukuussa alkaa hieman erilainen, käytännönläheinen verkkovalmennussarja, jossa kiinnostavat persoonat antavat kymenlaaksolaisille yrittäjille, myyjille ja asiantuntijoille vinkkejä bisneksen pyöritykseen verkon välityksellä.

ti 1.12. klo 9-10 ENERGIA – Kuinka olla vireessä etänä?
– Koripalloilija Juho Nenonen

ti 15.12. klo 9-10 STUDIO – Kuinka rakennat mielenkiintoisen etätyöpisteen?
– Tubetähti Lassi Hurskainen

ti 19.1. klo 9-10 ESIINTYMINEN – Kuinka näytät parhaat puolesi heti aamusta?
– Selostaja Antti Mäkinen

ti 2.2. klo 9-10 KOHTAAMINEN – Kuinka saan asiakkaan auki etänä?
– Myyntivalmentaja Jani Piipari

Lisätiedot tapahtumaan ja ilmoittautuminen täällä!

Xamkin, Cursorin ja Kinnon toteuttama Yrittäjän tukiverkko -hanke tukee kymenlaaksolaisia yrityksiä koronapandemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Hankkeen tavoitteena on yritysten muutosvalmiuksien lisääminen ja erityisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen. Hanketta rahoittaa Kymenlaakson liitto, maakunnan omaehtoinen kehittäminen (MOKRA).