17.3.2021 klo 14:22
Uutinen

Tuntuvatko koronarajoituksiin liittyvät ohjeet epäselviltä? Avasimme lomakkeen yrittäjien kysymyksille

Pirkanmaan koronanyrkki totesi infotilaisuudessaan tiistaina 16.3., että maakunta on siirtynyt koronaviruksen leviämisvaiheeseen. Jo aikaisemmin (9.3.) Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti kiristävänsä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP) alueen kokoontumisrajoituksia.

Yrittäjät ovat monin paikoin tuskailleet vaikeaselkoista viestintää koronarajoituksiin liittyen. Kokosimme tähän uutiseen linkit, josta löydät lisätietoa ajankohtaisista rajoituksista ja ohjeista mm. yritystoimintaan liittyen. Mikäli et löydä juuri omaan tilanteeseesi ja ongelmaasi liittyvää vastausta, voit lähettää kysymyksesi meille lomakkeella (linkki uutisen lopussa), ja välitämme sen aluehallintoviraston asiantuntijoiden vastattavaksi.

Lue ensin nämä:

Aluehallintoviraston tiedote, jossa tartuntatautilain pykälien 58 ja 58 d nojalla ilmoitetaan kokoontumisrajoitusten kiristämisestä ja lähikontaktien välttämisestä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle. Päätös on voimassa 11.–31.3.2021. Lue tiedote >

Aluehallintoviraston Usein kysytyt kysymykset sisältävät opastusta muun muassa asiakas- ja toimitilojen käyttöön sekä ravintola-alaa ja anniskelua koskeviin rajoituksiin. Siirry aluehallintoviraston UKK-sivuille >

Etkö löydä etsimääsi?

Olemme sopineet aluehallintoviraston kanssa, että alueemme yrittäjät voivat kauttamme lähettää kysymyksiä aluehallintoviraston asiantuntijoiden vastattavaksi. Vastaukset tulevat näkyviin AVIn UKK-osioon ja pyrimme päivittämään niitä myös omille sivuillemme. Luethan kuitenkin edellä mainitut kysymykset ja vastaukset huolellisesti, vastaus pulmaasi saattaa löytyä sieltä.

Lähetä koronarajoituksia ja yritystoimintaa koskeva kysymyksesi TÄLLÄ LOMAKKEELLA.