11.9.2020 klo 16:20
Uutinen

Tuomi Logistiikan välittämien henkilökuljetusten kilpailutus käynnistyy – käytössä uusi hankintajärjestelmä

Tuomi Logistiikka on käynnistämässä seuraavan Pirkanmaalla toteutettavien henkilökuljetusten kilpailutuksen. Kilpailutus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa uudessa dynaamisessa hankintajärjestelmässä, minkä vuoksi kilpailutukseen mukaan haluavien yritysten kannattaa perehtyä ohjeisiin huolella.

Uusi hankintajärjestelmä vaatii perehtymistä

Tuomi Logistiikka on avannut uuden dynaamisen hankintajärjestelmän Cloudian tarjouspalvelu.fi:ssa. Sen kautta hankitaan jatkossa myös Tuomen välittämät henkilökuljetukset.

– Nyt on tärkeää huomata, että jatkossa Tuomi Logistiikan kilpailutukseen voivat osallistua vain erillisen osallistumishakemuksen tehneet yrittäjät. Hyväksytty osallistumishakemus ei kuitenkaan vielä sido mihinkään, vaan tuleviin tarjouskilpailuihin voi osallistua oman harkintansa mukaan. Kannattaa siis perehtyä uuteen hankintajärjestelmään huolella, Pirkanmaan Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Maria Virtanen muistuttaa.

Järjestelmään pääsee perehtymään myös esittelytilaisuudessa keskiviikkona 16.9.2020 klo 17:00 – 19:00. Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään edellisenä päivänä 15.9. TÄÄLLÄ.

Katso lisätietoja dynaamisesta hankintajärjestelmästä ja jätä osallistumishakemus TÄÄLLÄ.

Henkilökuljetusten kilpailutus käynnistymässä

Myös käynnistymässä olevasta henkilökuljetusten ja henkilöautokalustolla tehtävien tavarakuljetuksen kilpailutuksesta on tarjolla lisätietoa infotilaisuudessa, joka järjestetään etäyhteydellä verkossa maanantaina 14.9. klo 16-18.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä TÄÄLLÄ. Ilmoittautuneille lähetetään ennen tilaisuuden alkua sähköpostitse osallistumislinkki.