12.2.2019 klo 13:43
Uutinen

Työpaikka tarjolla:

Tule mukaan kehittämään Pohjois-Savon hankinta-asioita

Etsimme projektikoordinaattoria Parempia ja vaikuttavampia hankintoja Pohjois-Savoon -hankkeeseen

Projektikoordinaattorina olet osana Savon Yrittäjien toimiston sitoutunutta ja lupsakkaa henkilökuntaa. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Kuopiossa.

Savon Yrittäjien rooli maakunnan yrittäjyyden puolestapuhujana on merkittävä. Projektikoordinaattorin tehtävä antaa sinulle näköalapaikan ja samalla mahdollisuuden luoda hyvät verkostot maakunnan eri yritys -ja kuntatoimijoihin.

Parempia ja vaikuttavampia hankintoja Pohjois-Savoon-hanke on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ERS) rahoittama hanke, joka kestää heinäkuun 2020 loppuun. Hankkeen tavoitteena on kehittää yrittäjien ja hankintayksiköiden (kunnat) hankintaosaamista.

Työhösi kuuluu hankerahoittajien vaatimat raportointityöt, hankkeen viestintä ja markkinointi yhdessä projektipäällikön kanssa sekä hankintaneuvonnan koordinointi ja seuranta.

Arvostamme ESR-hanketuntemusta sekä julkisten hankintamenettelyjen ymmärtämistä.

Lisäksi liputamme alla mainittujen ominaisuuksien puolesta:
– aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote
– ymmärrystä pk-yritysten toimintaympäristöstä
– hyvät ihmissuhde- ja yhteistyötaidot
– hyvät tietotekniset – ja viestintätaidot
– sosiaalisen median osaaminen

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan kuitenkin mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan. Valitun henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo tulee lähettää projektipäällikkö Mia Simpaselle osoitteeseen:
mia.simpanen(at)yrittajat.fi ti 26.2. klo 15 mennessä.

HUOM!
Haastattelut järjestetään ke 27.2. ja to 28.2. Hankkeen aloituspalaveri on sovittu pe 1.3. aamupäiväksi. Valinnan osuessa sinuun, toivottavasti pääset mukaan palaveriin.