Kuva: Getty's Images.
10.5.2024 klo 11:52
Uutinen

Ukrainalaiset ohjelmistokehitysyritykset tulevat kohtaamaan suomalaisyrityksiä – ”Osaaminen on hyvin monipuolista”’

Finnish-Ukrainian Tech Day -tapahtumassa suomalaisyritykset voivat kohdata ukrainalaista huippuluokan ohjelmistokehitysosaamista.

–  Ukraina on maa, jolla on huippuluokan teknologia- ja ohjelmistokehitysosaamista ja jota 300 000 ict-asiantuntijaa kutsuu kodikseen. Espoon kaupungin sponsoroimana valitut ukrainalaiset ohjelmistokehitysyritykset saapuvat henkilökohtaisesti Espooseen tapaamaan suomalaisia yrittäjiä Finnish-Ukrainian Tech Day -tapahtumassa, järjestäjät kertovat.

Paikalle Espoon Dipoliin on 30. toukokuuta tulossa 12 ukrainalaisyritystä ja 1 200 ukrainalaisosaajaa.

Kaikki suomalaiset mikro-, pienet ja keskisuuret yritykset ovat tervetulleita osallistumaan konferenssiin, järjestäjät kertovat nettisivuillaan. Osallistuminen on ilmaista, mutta vain hyväksyttyjen hakemusten kautta. Mukaan pitää hakea 20. toukokuuta mennessä tämän linkin kautta.

Tilaisuuden järjestävät Advicera Oy sekä Espoon kaupunki.

–  Hae mukaan, jos suunnittelet tai toteutat digitalisaatio- ja R&D-projekteja tai jos tarvitset verkkosivuston, verkkokaupan, CRM-järjestelmän, tietokannan tai vastaavan kehittämistä. Mukaan kannattaa hakea myös, jos on kiinnostunut tekoälyteknologioiden käyttöönoton mahdollisuuksista tai jos haluaa oppia työskentelemään etäkehitystiimien kanssa, tai ymmärtää, kuinka palkata kansainvälisiä ICT-osaajia, järjestäjät sanovat.

He kutsuvat mukaan yrityksiä kaikilta aloilta, jotka ovat kiinnostuneita digitalisaatiosta. 

–  Ukrainalaisyritysten osaaminen on hyvin monipuolista: vähittäiskauppa ja verkkokauppa, ruoka, maatalous, terveydenhuolto, toimitusketju ja teollisuuden automaatio, energia, fintech, tietokannat, CRM-järjestelmät, kiinteistöt ja muut alat.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.