Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Ulvilan Yrittäjien hallitus
3.2.2023 klo 22:00
Uutinen

Ulvilan Yrittäjät sai valtakunnallisen vuoden paikallisyhdistys -palkinnon

Suomen Yrittäjät on palkinnut Ulvilan Yrittäjät vuoden paikallisyhdistys 2022 -palkinnolla omassa kokoluokassaan. Ulvilaa kiitellään erityisesti toiminnan kehittämisestä ja konseptoimisesta sekä viestinnästä, jäsenhankinnasta ja jäsenkokemukseen panostamisesta. Onnea Ulvilan Yrittäjät – Upeaa työtä yrittäjyyden puolesta!

– Ulvilan Yrittäjiä voisi kutsua kestomenestyjäksi, mutta se titteli ei todellakaan tule paikallaan seisomalla. Ulvilassa tehdään paljon töitä ja vaikutetaan yrittäjien toimintaedellytyksiin vahvasti koko yhdistyksen hallituksen voimin. Yksi erittäin tärkeä tekijä on, että Ulvilassa uskalletaan kokeilla uusia juttuja ja uusia tapoja toimia, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen onnittelee Ulvilan Yrittäjiä valtakunnallisesta palkinnosta.

Suomen Yrittäjät perustelee Ulvilan Yrittäjien palkitsemista seuraavasti: Yhdistys kehittää toimintaansa jatkuvasti ja konseptoi uusia toimintamalleja. Ulvilan Yrittäjät on esimerkillinen toimija monessa: hallitustyöskentelyssä, viestinnässä, jäsenhankinnassa ja ennen kaikkea jäsenkokemuksesta huolehtimisessa. Ulvilan Yrittäjät palkittiin kokosarjassaan (201-499 jäsentä).

Suomen Yrittäjillä on 377 paikallisyhdistystä ja 61 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Muut voittajat olivat Juuan Yrittäjät (1-99 jäsentä), Isonkyrön Yrittäjät (100-200 jäsentä) ja Porvoon Yrittäjät (yli 500 jäsentä). Vuoden toimialajärjestönä palkittiin Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry

Satakunnan Yrittäjien kuvaus Ulvilan Yrittäjistä: Ulvilassa hyvästä tehdään vielä parempaa

Paikallisyhdistyksen tehtävänä on huolehtia ja vaikuttaa yritysten toimintaedellytyksiin omalla alueellaan ja yhteistyö kunnan kanssa on tässä työssä avainasemassa. Ulvilassa yhteistyö on aktiivista vuoropuhelua kunnan ja yrittäjien kesken – yrittäjiä halutaan kuulla päätöksenteossa.

Lisäksi paikallisyhdistyksen tehtävänä on verkostoida ja vahvistaa jäsenyrittäjiään ja siinä työssä Ulvilan Yrittäjien tekeminen nousee vielä asteen korkeammalle. Ulvilan Yrittäjien viestintä ja jäsenhankinta ovat alueella esimerkillisiä. Uudet jäsenet otetaan lämpimästi haltuun ja esitellään yhdistyksen somekanavissa. Jäsenkokemukseen panostetaankin Ulvilassa vahvasti. Koko Ulvilan Yrittäjien hallitus osallistuu toimintaan yhtenäisesti ja heillä on selkeä vastuunjako. Hallituksen jäseniä on myös muissa järjestön verkostoissa ja valiokunnissa sekä alueellisella että valtakunnallisella tasolla.

– Vaikka Ulvilassa on tehty hyvää työtä jo vuosien ajan, he kehittävät toimintaansa jatkuvasti. Ulvilan Yrittäjät konseptoi uusia toimintamalleja, joita pystytään jakamaan järjestössä myös muille paikallisyhdistyksille sekä aluejärjestöillekin, jopa yli maakuntarajojen, järjestöpäällikkö Heikki Kaplas kuvailee Ulvilan aktiivisuutta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Krista-Carola Mäkinen | Ulvilan Yrittäjien puheenjohtaja | 040 503 1775
Hannamari Heinonen | Suomen Yrittäjien kehittämispäällikkö | p. 050 567 3395
Markku Kivinen | Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja | 050 377 8006
Heikki Kaplas | Satakunnan Yrittäjien järjestöpäällikkö | 050 373 5870