Pesula-alan yrittäjä Jenni Parpala lähti Diiliin mukaan saadakseen uutta kokemusta tiimityöstä. Kuva: Mona Salminen
21.2.2022 klo 16:28
Uutinen

Useita yrittäjiä mukana Diilin uudella kaudella – ”Vastuu kannetaan loppuun asti”

Diili-ohjelman uusi kausi käynnistyy maaliskuun lopussa. Syksyllä kuvatuissa jaksoissa on mukana lukuisia yrittäjiä. Pesula-alan yrittäjä Jenni Parpala lähti mukaan saadakseen uutta kokemusta tiimityöstä.

Tulevalla kaudella nähdään neljätoista eri taustoista ponnistavaa kilpailijaa, joiden joukossa on lukuisia yrittäjiä. Tällä kaudella jaossa ei ole valmista työpaikkaa, vaan kauden voittaja saa omalle yritysidealleen 20 000 euron starttirahan ja mahdollisuuden saada Jaajo Linnonmaan yhtiökumppanikseen.

Yksi kilpailijoista on vaasalainen pesula- ja siivousalan yrittäjä Jenni Parpala. Hän kertoo lähteneensä mukaan saadakseen uudenlaista kokemusta tiimityöstä.

− Kun on seitsemän vuotta toiminut yrittäjänä, oli mielenkiintoista päästä tällaisen koeympäristöön. Osallistuminen vaati nopeaa reagointia ja toi oppia työskentelystä erilaisessa tiimissä, Parpala kertoo.

Omiksi vahvuuksikseen kisassa Parpala mainitsee muun muassa käytännönläheisen kokemuksen yrittämisestä.

− Ja tietenkin vastuunkanto on yksi vahvuuksistani. Vastuu kannetaan loppuun saakka, mitään ei jätetä puolitiehen.

Jenni Parpala myi vuoden alussa Kiffel Oy:n siivousliiketoiminnan IHP Partnersille. Parpala keskittyy nyt Pyykkitupa Oy:n kehittämiseen ja pesulatoimialan uudistamiseen.

Muita yrittäjiä Diilin kaudella ovat mm. ravintola- ja tapahtuma-alan yrittäjä Mikko Vehmas Helsingistä, hotelliyrittäjä Sirly Ylläsjärvi Ylläkseltä sekä myyntialan yrittäjä Vili Rautio Mikkelistä.

Tiina Rantakoski