14.9.2020 klo 16:29
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjät ehdottaa Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi Willem van Schevikhovenia

Uudenmaan Yrittäjät – Nylands Företagare ry. on päättänyt asettaa Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaehdokkaaksi järvenpääläisen yrittäjä Willem van Schevikhovenin.

Willem van Schevikhoven, 34, on toiminut yrittäjäjärjestön luottamustehtävissä kahdeksan vuotta ja on Uudenmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja. Hänen yrityksensä on Race Performance Oy.

– Uudenmaan Yrittäjien tilanne on sikäli hyvä, että alueellamme on erinomaisia järjestötoimijoita, jotka sopivat Suomen Yrittäjissä eri tehtäviin. Meillä on erinomainen kokenut ehdokas järjestön paalupaikalle, lisäksi Uudenmaan Yrittäjät tukee Villeä Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi. Ville on aktiivinen ja asiallinen henkilö, joka pystyy tukemaan Suomen Yrittäjien johtoa ja järjestön luotsaamista seuraavalle vuosikymmenelle, Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Aalto sanoo.

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään Suomen suurin elinkeinoelämän järjestö. Sen jäsenenä on 115 000 yritystä, joista työnantajana toimii 53 000. Uudenmaan Yrittäjät on sen toiseksi suurin aluejärjestö.

Suomen Yrittäjät valitsee järjestölle valtuuston, hallituksen sekä näille puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat liittokokouksessaan lauantaina 17.10.2020.

Edit 17.9.2020: Willem van Schevikhoven on vetäytynyt ehdokkuudestaan henkilökohtaisista syistä.