2.9.2021 klo 09:12
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjät haastaa nuoret tekemään lyhyitä videoita Y-tube -videokilpailussa

Uudenmaan Yrittäjät avaa Y-tube -videokilpailun peruskouluikäisille nuorille. Uudenmaan Yrittäjät kutsuu nuoria tekemään ryhmätyötä ja näyttämään tuoretta viestintäosaamista tänä vuonna teemalla ”Katse tulevaisuuteen”.

Y-tube -kilpailulla Uudenmaan Yrittäjät kannustaa lapsia ja nuoria kehittämään yrittäjyystaitojaan. Viestintä ja markkinointi kuuluvat kiinteästi yritystoimintaan ja kaikkeen työntekoon.

Kilpailun teema vuonna 2021 on ”Katse tulevaisuuteen”

Uudenmaan Yrittäjät haastavat nuoret pohtimaan videollaan, miten heitä kiinnostavat yritykset voisivat toimia ja viestiä? Millaisia arvoja, toimintatapoja, kanavia ja tekniikoita yrityksillä voisi olla tulevaisuudessa? Miten työtä tehdään ja millaisia yhteistyötaitoja tarvitaan?

Kilpailuaikaa on 15.10. saakka

Kilpailu on suunnattu ylä- ja alakouluikäisille ryhmille. Ryhmät voivat olla koululuokkia tai vapaamuotoisia kaveriporukoita tai harrastusryhmiä. Sarja määrittyy ryhmän vanhimman jäsenen kouluasteen mukaan. Videon tekotapa ja tyyli on hyvin vapaa. Ryhmillä tulee olla erikseen täysi-ikäinen vastuuhenkilö, joka voi olla esimerkiksi opettaja tai kilpailijan huoltaja.

Kilpailuaikaa on 15.10.2021 saakka.

Tarkat kilpailuohjeet löydät täältä: https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/uudenmaan-yrittajat//a/uusimaa/yrittajyyskasvatu… Säännöt ja kilpailuohjeet löytyvät sivuilta myös ruotsinkielisinä.

Parhaat videot palkitaan

Tuomaristo valitsee ylä- ja alakoululaisten sarjoista viisi (5) parasta kilpailuun osallistunutta videota. Viiden parhaan joukosta tuomaristo valitsee voittajan ja lisäksi yleisö valitsee äänestämällä yleisön suosikin. Voittajavideot julkaistaan Uudenmaan Yrittäjien kanavilla. Tuomariston kriteerit parhaille videoille ovat videon kiinnostavuus, sanoman selkeys, videon kaupallinen/myyvä kulma, tekninen toteutus sekä yleinen ohjeidenmukaisuus.

Palkintosummat:

  • Paras video, yläkoulut: 700 euroa
  • Paras video, alakoulut: 500 euroa
  • Yleisöäänestys, yläkoulutus: 500 euroa
  • Yleisöäänestys, alakoulut: 300 euroa.

Palkitseminen toteutetaan Uudenmaan Yrittäjien syyskokouksessa 17.11.2021.

Lisätietoja:

Uudenmaan Yrittäjät, Sanna Sassi, sanna.sassi@yrittajat.fi , 050 911 8049

Linkki kilpailun videoesittelyyn