5.8.2020 klo 15:50
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjät vahvistaa asiantuntijaorganisaatiotaan

Uudenmaan Yrittäjissä on kesän aikana vahvistettu asiantuntijaorganisaatiomaista toimintaa entistä laajemmalla vastuunjaolla. Muutokset tulivat voimaan 1.7.2020.

Sanna Meronen-Vilenius jatkaa osa-aikaisena hankintaneuvojana. Sanna neuvoo julkisia hankintayksiköitä ja yrittäjiä julkisten hankintaprosessien kehittämisessä ja niihin osallistumisessa.

Liisa Mustonen on jatkossa Uudenmaan Yrittäjien jäsenvastaava (aiemmin toimistosihteeri). Liisan päävastuulla on jäsenhankinnan, -huollon ja pidon koordinointi sekä jäsenrekisterin ylläpito.

Sanna Sassi toimii jatkossa palvelupäällikkönä (aiemmin tapahtumakoordinaattori). Sannan päävastuina ovat jäsenistön palvelukokonaisuus, muun muassa tapahtumat ja jäsenedut. Lisäksi hän toimii tiedotuksen tukena.

Anne-Marie Suomu vastaa järjestöpäällikkönä (aiemmin järjestösihteeri) erityisesti Uudenmaan Yrittäjien hallinnosta, taloudesta sekä paikallisyhdistystoiminnasta.

Kati Liikanen jatkaa kehittämispäällikkönä. Katin päävastuina ovat tiedotus, viestintä ja Uudenmaan Yrittäjien näkyvyys sekä edunvalvonnassa muun muassa yritysten osaavan työvoiman saanti. Kati on myös toimitusjohtajan varahenkilö.

Petri Graeffe jatkaa toimitusjohtajana. Petrin vastuulla ovat organisaation kokonaisjohtaminen, edunvalvonta, sidosryhmätoiminta ja hallitustyöskentely.

– Tilanteemme on lupaava, meillä on hyvin osaava henkilöstö, mikä mahdollistaa asiantuntijaorganisaatiotyyppisen toimintamme vahvistamisen. Laajemmin toimenkuvin ja vastuin tavoitteenamme on palvella entistäkin paremmin uusmaalaisia yrittäjiä, Petri Graeffe kertoo.

Toimiston yhteystiedot

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Petri Graeffe, p. 040 547 3388