6.2.2023 klo 13:55
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjillä voittoisa viikonloppu Vaikuttajafoorumissa

Uudenmaan Yrittäjillä on takanaan juhlantäyteinen viikonloppu Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumissa Imatralla. Suomen Yrittäjät palkitsi Porvoon Yrittäjät vuoden 2022 parhaana paikallisyhdistyksenä suurimpien, yli 500 jäsenyrityksen sarjassa. Fennia, Elo ja Finnvera palkitsivat puolestaan Uudenmaan Yrittäjät parhaana aluejärjestökumppanina.

Uudenmaan Yrittäjien palkitsemisen perusteiksi kumppanit kertoivat, että ”tämän aluejärjestön kanssa tehtävä yhteistyö tuo arvoa kumppanille ja heillä on aito halu kehittää uusia tapoja toimia. Vuorovaikutus on helppoa ja mutkatonta, sovituista asioita pidetään kiinni. Yhteistyön merkitys korostuu haastavina aikoina, ja kun punaisena lankana on ”yhdessä olemme enemmän”, on siitä hyötyä molemmille osapuolille”.

Uudenmaan Yrittäjissä tunnustuksesta luonnollisesti iloitaan. 

– Yhteistyökumppaneilta saamamme hieno tunnustus tuntuu ihan huikealta onnistumiselta. Se inspiroi ja innostaa. Tähän hetkeen on hyvä pysähtyä näkemään, mitä on tehty, ja miten tähän on päästy. Ja sitten, miten nostetaan rimaa yhä vaan. Parhaat tapahtumat syntyvät, kun kaikilla tekijöillä on yhteinen selkeä suunta – tuottaa hyvää sisältöä ja kohtaamisen paikkoja yrittäjille. Tästä on hyvä jatkaa ilolla eteenpäin – yhdessä! Uudenmaan Yrittäjien palvelupäällikkö Sanna Sassi sanoo.

– Haluamme olla itseämme isompia ja osoittaa, että olemme kaikkien yrittäjien asialla. Tykkäämme kokeilla välillä isosti ja kasvattaa hyviä juttuja kaikkien käyttöön. Silloin pitää jo ideointivaiheessa olla vahvasti etukenossa ja ottaa kumppanit alusta asti mukaan. Tavoitteenamme on tuottaa yhdessä tekemisestä aitoa lisäarvoa niin kumppaneille, kuin yrittäjillekin, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

– Tällä viikolla vielä juhlitaan ja sitten jatketaan eteenpäin.

Tämän vuoden iso juttu on Yrittäjälippu, jolla Uudenmaan Yrittäjät kannustaa kuntia ja paikallisyhdistyksiä parantamaan yhdessä yrittäjien toimintaympäristöä ja sitä kautta kunnan elinvoimaa.