25.5.2018 klo 08:02
Uutinen

Uudestaan yrittäjäksi oman yrittäjätutorin jalanjäljille

Joskus yrittäjänvaihdos voi toteutua vanhojen tuttujen kesken. MAK Median tarina jatkuu Forssan Nikkilänkadulla entisellään, mutta Anne Kinos on saanut seuraajakseen Keijo Koskimiehen ja Ville Kujansuun.

MAK Median tarina alkoi jo 30 vuotta sitten, kun Anne Kinos perusti mainostoimiston Forssaan. Nyt hän on jättäytynyt kummitädin rooliin ja yritystä luotsaavat luovan alan ammattilaiset Keijo Koskimies ja Ville Kujansuu kahdestaan. Antti Törmälä jatkaa yrityksessä työntekijänä. Annen halu jättää yrittäjyys nuoremmille ei tullut yllätyksenä.

– Kyllä siitä jonkun kerran tässä vuosien varrella juteltiin, Ville Kujansuu kertoo.

Asiat alkoivat löytää paikkansa, kun entinen kirjakauppayrittäjä Keijo Koskimies sai etätoimistotilan MAK Median toimistolta. Hän tarvitsi tilaa työskennellessään pari vuotta Aurinko-kustannuksen markkinointipäällikkönä.

– Anne oli minun yrittäjätutorini silloin kuin aloitin yrittäjänä, joten tunnemme pitkältä ajalta. Kun etätoimistoni oli tässä samassa tilassa, sivusta seurailimme toistemme toimintaa. Jossain vaiheessa sitten otimme puheeksi yrityksen omistajanvaihdoksen. Jätin markkinointipäällikön tehtävät maaliskuussa ja ryhdyin uudelleen yrittäjäksi huhtikuussa, Keijo Koskimies selvittää.

Asiakkuuspäällikkönä Keijo Koskimies haluaa kehittää Mak mediaa palveluyritykseksi, jonka kanssa asiakas voi pohtia ja innovoida menestykseen johtavia ratkaisuja. Lue lisää hänen ajatuksistaan tuoreesta Hämeen Yrityssanomien numerosta 4. Tästä linkistä pääset näköislehteen >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/SM