Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

21.1.2017 klo 13:40
Uutinen

Uusi hallitus järjestäytyi

Vimpelin yrittäjien tämän vuoden ensimmäisessä hallituksen kokouksessa jaettiin vastuualueita ja suunniteltiin kuluvan vuoden toimintaa.

Kuluvasta vuodesta on tulossa mielenkiintoinen ja innostava. Vimpelin Yrittäjien hallitus kokoontui järjestäytymään vuoden ensimmäiseen kokoukseen ja samalla suunniteltiin alkaneen vuoden toimintaa.

Markkinat tuttuun tapaan

Perinteiset Vimpelin kesämarkkinat järjestetään tuttuun tapaan yhteistyössä Vimpelin Vedon kanssa. Varsinaista markkinoiden suunittelua ei ole vielä käynnistetty, mutta päivä on lukittu, ja se on 8. heinäkuuta. Tarkempi ohjelma ja varaustiedot julkaistaan kevään mittaan. Markkinaillalle ollaan myös suunnittelemassa jotain hieman tavanomaisesta poikkevaa ohjelmaa. Kannattaa seurata tiedottelua.

SyysSäpinät on päätetty järjestää lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Hyviä ideoita

Tapahtumakalenteria suunnitellessa tuli esille monia hyviä ideoita. Agendalle nousivat ainakin yrittäjien yhteinen ulkoilupäivä kevään aikana, mahdollisesti teatteria ja syksyinen yhteinen seminaarimatka ulkomaille. Myös paikallisista jäseneduista keskusteltiin. Moni oli sitä mieltä, että paikallisia jäsenetuja olisi hyvä olla useammin, jotta jäsenet hyötyisivät yhdistyksen jäsenyydestä yhä enemmän myös paikallisesti. Tammikuun liikuntaetu on saanut paljon positiivista palautetta ja moni jäsenyrittäjä tai perheenjäsen sitä on jo käyttänytkin. Liikuntaedulle tulee varmasti jossain muodossa jatkoa.

Vastuualueiden jaot

Kokous valitsi seuraavat jäsenet hoitamaan tiettyjä kokonaisuuksia:
Sihteeri vuonna 2017: Johanna Mbye
Varapuheenjohtaja vuonna 2017: Susanna Korkiatupa
Merkkipäivävastaavat vuonna 2017: Ulla Laakso, Erkki Koivisto
Tiedotusvastaavat: Teija Uitto-Kohonen, Susanna Korkiatupa
Nettisivuvastaava: Susanna Korkiatupa
Rahastonhoitaja: Johanna Mbye
Kauppiastoimikunta: Vesa Alanko-Luopa, Mirkku Halonen, Tuija Herrala, Ulla Laakso, Eila Lakaniemi, Vuokko Lapinkorpi, Tuija Pokela, Petteri Pyhälahti, Reetta Salli ja Päivi Toppinen.

Kauppiastoimikunnan puheenjohtajan paikka jäi vielä avoimeksi. Puheenjohtajan tehtävät ovat median kanssa asiointi ja yhteydenpito, suunittelukokousten koolle kutsuminen ja niissä puheenjohtajana toimiminen.