14.12.2018 klo 16:18
Uutinen

Uusi omistajanvaihdosasiantuntija Aila Hemminki auttaa sinua!

Mielessä yrityksen osto tai myyminen, sukupolvenvaihdos tai muu omistusjärjestely – Uutena omistajanvaihdosasiantuntijana Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolla on aloittanut Aila Hemminki.

Ylistarosta kotoisin olevalla Hemmingillä on lastentarvikeliike Huvikummun perustajana 17 vuoden kokemus yrittäjänä toimimisesta ja koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. Nykyisessä työssään Hemminki auttaa pk-yrityksiä omistajanvaihdosprosesseissa ja hänen apunsa on maksutonta yrittäjille.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät sekä alueen kunnat ja kaupungit tarjoavat maksuttoman palvelun, joka antaa luottamuksellista apua omistajanvaihdokseen sekä yrityksen myyntiin ja ostoon. Omistajanvaihdos on joko yrityskauppa, sukupolvenvaihdos tai muu omistusjärjestely. Yrityksen myyminen on varteenotettava vaihtoehto yritystoiminnan lopettamiselle. Yrityksen ostaminen puolestaan tarjoaa vaihtoehdon yrityksen perustamista harkitsevalle.

Yrityksen myyntiä tai ostoa miettiessä voit ottaa yhteyttä omistajanvaihdosasiantuntija Aila Hemminkiin ja keskustella kaikesta aiheeseen liittyvästä.

– Ei ole niin pientä kysymystä, jota minulta ei kannattaisi kysyä. Olen teidän palveluksessanne ja ihan odotan yhteydenottoanne, Hemminki toteaa.

Yrityskauppa vaatii yleensä aikaa ja kypsyttelyä. Jos yrityskauppa on suunnitteilla viiden vuoden sisällä, kannattaa Hemmingin puoleen kääntyä jo nyt.

– Kun yrittäjä on muutoksen kynnyksellä, usein kaipaa ensin vain kuuntelijaa. Keskustelujen aikana löydämme yhdessä tien, jota pitkin lähdemme kulkemaan. Minulla on myös laaja verkosto omistajanvaihdokseen tarvittavia alansa asiantuntijoita sekä rekisteri ostaja- ja myyjäehdokkaista, Hemminki jatkaa.

Hemminki on itse kokenut myös yrityksen omistajanvaihdosprosessin myydessään Huvikummun sen nykyisille yrittäjille Sirpa Tolkille ja Marja Rajamäelle. Tämän ansiosta Hemminki tietää myös yrityskaupan henkiset haasteet.

– Tiedän, että kaupan valmistelu on tunteiden kanssa taistelua, vaikka koko ajan mielessä pitäisi pitää tiukasti lähinnä taloudelliset asiat. Tiedän myös, että kiireisestä kauppiaan elämästä on jyrkkä pudotus siihen päivään, jolloin puhelin ei soi eikä sähköposti piippaa, Hemminki naurahtaa.

Ota rohkeasti yhteyttä Ailaan:

p. 050 593 9739
aila.hemminki@yrittajat.fi