Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

31.1.2024 klo 15:14
Uutinen

Uusien hallituslaisten esittely: Niina Ojansivu, Lahden Seudun Uutiset

Olen uusin Hollolan Yrittäjien hallituksen jäsen ja aika tuore yrittäjä. Olen kyllä ollut useamman vuoden perheyrityksen taustalla, hoitanut laskutusta jne., mutta nyt siirtynyt johtoon. Työhistoriani on aivan toiselta alalta – keittiötöitä olen tehnyt koko ikäni, aloittanut keittiöapulaisesta ja viimeiset vuodet menivät keittiöpäällikön töitä tehdessä. Esihenkilönä toimimisesta on kyllä ollut paljon hyötyä tässä nykyisessä työssä, organisaatiokykyä ja erilaisten ihmisten kanssa kohtaamisessa.

Lahden Seudun Uutiset on isäni Raimo Jokisen luoma ilmaisjakelulehti ja on perustettu vuonna 2015, lehti on itsenäinen, emme kuulu mihinkään suureen konserniin ja olemme laajasti saatavilla ympäri Päijät-Hämettä. Isäni on lehdessä päätoimittajana ja taustatukena siirtämässä sitä hiljaista tietoa minulle. Ilmoitusmyyjien kanssa pidetään usein palavereja ja suunnitellaan lehtien teemoja ja katsotaan tulevaisuuden näkymiä. Hieno porukka, joilla on hyviä ideoita!

Yrittäjäksi siirtyminen sujui aika luontevasti, isäni ehdotuksesta. Kävimme Ladecissa yhdessä tekemässä laskelmia ja sieltä saimme hyvät neuvot, miten asian kanssa edetään. Tokihan muutos oli suuri ja pelottavakin, mutta erittäin mielenkiintoista aikaa.

Toimistosta luovuimme jo koronan aikana ja nyt toimisto sijaitsee kotonani Herralassa, työ on siis kovasti muuttanut muotoaan sitten keittiötyöstä. Graafisen suunnitellun koulututusta olen käynyt työn ohessa jo parin vuoden ajan ja täydentäviä kursseja suorittelen edelleen. Jokainen päivä on uuden oppimista jossakin muodossa. Tulevaisuuden suunnitelmissa on lehden kehittäminen entisestään ja lisätä mielenkiintoisia juttuja lukijoille ja olla mainostajille luotettava yhteistyökumppani.

Niina Ojansivu, Lahden Seudun Uutiset
Hollolan Yrittäjien hallituksen jäsen