23.3.2021 klo 14:54
Uutinen

Uutta tuulta Varsinais-Suomesta – Heidi Loukiaisesta Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtaja

Heidi Loukiainen Kemiöstä on valittu Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtajaksi. Loukiainen aloittaa tehtävässä loppukeväästä

Aluejohtajan tehtävä herätti laajaa kiinnostusta ja hakemuksia saatiin 18 kappaletta. Valintatyöryhmän haastattelujen perusteella kolme hakijaa esittäytyi hallitukselle, joka suoritti valinnan.

– Haimme valinnalla uutta ajattelua alueen ulkopuolelta. Länsi-Suomi on monella elinvoimamittarilla vahvempi kuin Itä-Suomi ja uskomme aluejohtajan tuovan mukanaan uutta näkemystä ja kokemusta elinvoiman lisäämiseksi alueellamme, iloitsee Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola.

Heidi Loukiainen siirtyy Etelä-Savon Yrittäjien aluejohtajaksi Pälkäneen kunnan elinkeinojohtajan tehtävästä. Hänellä on vahva elinkeinoelämän työkokemus. Elinkeinojohtajan lisäksi Loukiainen on työskennellyt Keski-Suomen Te-palveluiden yritysasiantuntijana ja Tammelan elinvoimakehittäjänä sekä yrittäjänä.

– Minulla on hyvä yrittäjäjärjestön tuntemus eri tasoilta. Olen toiminut paikallisyhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2014 asti, toimin Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksessa ja nyt myös uudessa Suomen Yrittäjien valtuustossa jäsenenä. Olen innovatiivinen ihminen ja pidän asioiden kehittämisestä. Haluan olla tekemässä Etelä-Savon Yrittäjistä Suomen aktiivisinta ja rohkeinta aluejärjestöä.

Loukiainen on koulutukseltaan ympäristösuunnittelija ja puuseppä, artesaani. Hän toimii tällä hetkellä mm. Varsinais-Suomen liiton saaristotoimikunnan puheenjohtajana, mikä antaa hyvät valmiudet myös eteläsavolaiseen edunvalvontaan.

Nykyinen aluejohtaja Niina Kuuva aloittaa 19.4. Puumalan kunnanjohtajana.

Lisätiedot:
Nina Rasola Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja, p. 050 517 0472
Heidi Loukiainen, p. 044 577 0553