27.1.2021 klo 10:55
Uutinen

Valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma GetTogether saapuu Etelä-Savoon

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma Get Together kokoaa Rantasalmelle 28.–29.5. yrittäjiä yhteen ympäri Suomen.

Luvassa on yhteistä hyvinvointia, verkostoitumista ja toisilta oppimista. Viikonlopun teemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aiheeseen sukelletaan erilaisten työpajojen ja puheenvuorojen kautta.

Puheenvuoroja kuullaan mm. Lääkäri ja kirjailija Emilia Vuorisalmelta sekä yrittäjä ja juontaja Janni Hussilta. Koko tapahtumaa isännöi valtakunnan virallinen epäonnistuja Tomi Kaukinen. Tapahtuman työpajoja toteuttavat pääosin Kaakkois-Suomen alueen nuoret yrittäjät.

“On upeaa, että tapahtuma päästään vihdoin järjestämään. Kaikilla tuntuu olevan valtava tarve kohtaamiselle ja meillä onkin tarkoitus iloita, keskustella ja voida hyvin”, toteaa tapahtuman tuottaja Saara Vauhkonen.

Tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää toukokuussa 2020, mutta se jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi.

“Tapahtumat, jotka mahdollistavat satunnaisia kohtaamisia yrittäjäkollegojen kanssa, ovat tärkeitä paitsi yrittäjien jaksamiselle myös uusien ideoiden syntymiselle. Nyt kun olemme olleet pitkään etäyhteyksien ja etäisyyksien päässä toisistamme, on erinomaisen hienoa saada näkymää tilaisuuteen kohdata toinen toisiamme. Get Together on perinteisesti ollut tapahtuma, jonka jälkeen osallistujille on jäänyt kotiin viemisiksi hienoja kohtaamisia sekä uusia ajatuksia ja ystäviä. Toivottavasti siis näemme toukokuussa!” kiteyttää Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen.

Get Together 2021 –tapahtuma järjestetään osallistujien terveysturvallisuudesta huolehtien. Tapahtuman järjestäjät seuraavat aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin.