28.2.2017 klo 17:06
Uutinen

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon voittanut Firstbeat testaa Duudsonien suorituskykyä

Tällä kertaa Duudsonit kisaavat Tekesin julkaisemassa videosarjassa thriathlon-kisassa. Lajeina ovat avantouinti, heinäpaalikiipeily ja läskipyöräilyä kapealla betonipalkilla korkeuksissa ajaminen.

Tekesin uusimmassa Meanwhile in Finland -jaksossa Duudsonit testaavat sykehuippujaan suomalaisten terveysteknologian yritysten avulla.

Videolla Duudsonit kisaavat Porvoonjokeen tehdyllä avantoradalla, heinäpaalipyramidille kiipeämisessä ja Vuosaaren konttitorneissa pyöräilyssä.

Ideana on pitää sykkeet mahdollisimman matalalla. Firstbeatin lisäksi jaksossa ovat olleet mukana Suunto ja älysortseja valmistava Myontec.

Viime vuonna valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon voittanut Firstbeat tunnetaan jo ympäri maailmaa sen tarjoamista sykeanalyyseista.

– Yli 18 000 huippu-urheilijaa käyttää tuotteitamme ympäri maailmaa, esimerkiksi puolet NHL-joukkueista hyödyntää teknologiaamme. Myös työhyvinvointi on kasvava ala. Yli 200 000 työntekijää Pohjoismaissa ja Britanniassa on analysoinut elämäntapojaan Firstbeat-mittauksella, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Joni Kettunen.

Myös jaksossa mukana ollut Myontec toimii kansainvälisillä markkinoilla.

toimitus@yrittajat.fi