16.8.2021 klo 01:17
Uutinen

Vastaa autoilua koskevaan jäsenkyselyyn, voit voittaa Teslan viikonlopuksi käyttöösi

Secto Automotive on Helsingin Yrittäjien uusi autoilun yhteistyökumppani. Secto on kotimainen yrittäjävetoinen autoleasingyritys, joka tarjoaa sekä yritys- että yksityisasiakkaille kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun. Vastaa jäsenkyselyyn koskien autoilua, voit voittaa käyttöösi Teslan viikonlopuksi.

Löydät Helsingin Yrittäjien uuden yhteistyökumppanin Secton valikoimasta kaikki automerkit, -mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä tarvitsit sitten työsuhdeauton, yksityisleasingauton tai hyötyajoneuvon. Secton Espoon Friisilän Autotalosta löydät laajan valikoiman markkinoiden laadukkaimpia ja luotettavimpia vaihtoautoja sekä vähän käytettyjä pakettiautoja.

Yrittäjäjärjestön jäseniä auttavat autoilutarpeissa avainasiakaspäälliköt Miiro Aaltonen, p. 045 624 0400 ja Santeri Nylander, p. 040 688 6852.

Yhteistyön aluksi Secto tarjoaa yksityisleasingkampanjan, johon on valittu vähän ajettuja hybridiautoja. Secto tarjoaa etuja myös työsuhde- ja pakettiautoleasingiin. Leasingkampanjaan on valittu sähkö- ja hybridiautoja Mercedekseltä, Skodalta ja Peugeotilta. Citroenilta mukana on vähäpäästöinen C4. Leasingpakettiautoja on sekä Mercedekseltä että Peugeotilta.

Vaihtoauton oston yhteydessä Secto tarjoaa sinulle, lähipiirillesi sekä henkilöstöllesi 599 euron arvoisen Korrek Pro -nanopinnoitteen maksutta.

Vastaa kyselyyn autoilun tarpeista. Kyselyn tulosten perusteella julkaisemme myöhemmin syksyllä uudet kampanjat sekä hyötyautoista että työsuhdeautoista. Vastaamalla kyselyyn voit voittaa käyttöösi Teslan viikonlopun ajaksi.

Vastaa kyselyyn tästä >

Tutustu Secton palveluihin ja etuihin Helsingin Yrittäjien jäsenille >