13.6.2018 klo 10:27
Uutinen

Vastaa Elon ja Suomen Yrittäjien Menesty yrittäjänä -hyvinvointimittariin ja pääset vaikuttamaan!

Elo ja Suomen Yrittäjät ovat yhteistyössä julkaisseet yrittäjille suunnatun Menesty yrittäjänä – hyvinvointimittarin. Mittarilla selvitetään yrittäjien omia näkemyksiä yrittäjyydestä, yritystoiminnasta ja hyvinvoinnista. Vastaa kyselyyn 22.6.2018 mennessä.

Vastaamalla kyselyyn pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia palveluja tulevaisuudessa yrittäjille tarjotaan. Lisäksi tästä tutkimuksesta kerätyn tiedon avulla pääsemme paremmin kiinni siihen, millaista on olla yrittäjä Suomessa vuonna 2018.

Maksuton hyvinvointiraportti (arvo 49 e) tarjolla vastaajille

Jokainen vastaaja saa halutessaan tästä kyselystä myös oman, henkilökohtaisen yrittäjän hyvinvointiraporttinsa, jossa omia vastauksia verrataan koko vastaajajoukkoon.

Jos haluat oman ilmaisen raporttisi, niin täytä sähköpostiosoitteesi kyselyn lopussa olevaan kenttään. Oman raportin arvo 49€. Sähköpostiosoitettasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin sinulle oman raporttisi toimittamiseen. Raportti toimitetaan kyselyn päätyttyä ja datan analysoimisen jälkeen. Toimi heti – vastausaikaa on juhannusaattoon 22.6. klo 24 asti.

VASTAA MITTARIIN TÄÄLTÄ >>

Kysely tehdään yhteistyössä Elon, Suomen Yrittäjien ja VIKTOR Work-Life Metricsin kanssa. Kyselyn toteuttajana ja datan analysoijana toimii työelämän tutkimusyritys VIKTOR Work-Life Metrics Oy. Dataa käsitellään täysin luottamuksellisesti. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai huomioita kyselyyn liittyen, voit täyttää niitä kyselyn lopussa olevalle lomakkeelle, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen palaute@wlm.fi.