9.11.2021 klo 12:39
Uutinen

Verkkosivut uudistuivat – löydä jäsenpalvelut yhdestä paikasta

Suomen Yrittäjät uudisti verkkosivunsa. Aiemmin verkkosivuilla hajallaan olevat jäsenpalvelut, kuten oppaat ja sopimuspohjat ja jäsenedut, on nyt keskitetty helpommin löydettäväksi yhteen paikkaan.

Jäsenpalvelut löytyvät verkkosivuilta kirjautumalla https://jasenpalvelu.yrittajat.fi. Kirjautumaan pääset sillä yrittäjän omalla sähköpostiosoitteella, joka on ilmoitettu Suomen Yrittäjien jäsenrekisteriin Assiin. Kun palvelua käytetään ensimmäisen kerran, tilataan samalla uusi salasana.

– Jos osoite on hukassa, kannattaa ottaa minuun yhteyttä, Uudenmaan Yrittäjien jäsenvastaava Liisa Mustonen sanoo.

Liisan saa kiinni sähköpostilla liisa.mustonen@yrittajat.fi ja puhelimitse 050 323 5060

– Jäsenyydestä kannattaa totta kai ottaa kaikki irti, ja nyt yritämme tehdä tästä jäsenillemme entistä helpompaa, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

Jäsenyrittäjien verkostoituminen uudelle tasolle

Jäsenyrityshakemisto Synergia muuttaa Jäsenpalveluihin. Siellä voi etsiä itselleen kumppaneita tai alihankkijoita, mainostaa yritystään tai verkostoitua. Hakemistoon tulee vuoden vaihteen jälkeen uusia ominaisuuksia, jolloin jäsenyrittäjien keskinäisen kaupan teon mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

–  Juuri nyt on hyvä hetki kertoa toiveista, joita yrittäjien sähköiseen verkostoitumisalustaan liittyy, Uudenmaan Yrittäjien palvelupäällikkö Sanna Sassi sanoo.

Toiveet voi kertoa Sannalle, sanna.sassi@yrittajat.fi.