3.5.2018 klo 20:42
Uutinen

VETOVOIMAISET YRITTÄJÄNAISET

Kouvolan Yrittäjien tuore naistoimikunta järjesti naisyrittäjille suunnatun Vetovoimaiset Yrittäjänaiset illan perjantaina 20.4.2018 Bar DownTownissa Kouvolassa.

Tilaisuudessa eri alojen kouvolalaiset naisyrittäjät esittelivät tuotteita ja palvelujaan rennosti ravintola miljöössä. Ravintolan pöydät- tasot ja jakkarat täyttyivät flyereista, kukka – asetelmista, hyvinvointituotteista, vaatteista ja käyntikorteista. Paikalla oli n.50 näytteilleasettajaa ja vierasta. Tunnelma oli rento- ja lämminhenkinen, nauru ja reipas puheensorina täytti koko tilan heti tilaisuuden alkumetreillä.

Kouvolan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Mikkola piti tilaisuuden avauspuheen. Tilaisuuden langat piti käsissään juontaja Ville Helander, joka haastatteli naisyrittäjiä napakoilla kysymyksillään. Lavalla kuultiin myös runonlausuntaa Sirpa Kokolta ja Satu Koistiainen Haapaharju Melody laittoi paikalla olijoiden kropat liikeelle musiikin tahdissa.

Hankinta – asiamies Marita Melkko oli lupautunut mukaan mielenkiintoiseen ja leikkimieliseen muuttumisleikkiin, jonka toteutuksesta vastasivat Parturi – Kampaamo Tommiska(hiukset ja meikki) ja Katjan Liikkuva Butiikki(vaatteet).

Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille!

Alla kuvia tilaisuudesta, kuvat Mia Lindgren