Kuva: Pixhill
20.11.2023 klo 11:25
Uutinen

Vielä ehdit hakea mukaan Yrittäjien 365-pörssivalmennukseen

Hakuaika Suomen Yrittäjien pörssivalmennusohjelmaan päättyy marraskuun lopussa.

Oletko kiinnostunut selvittämään, olisiko listautuminen tulevaisuudessa mahdollinen yrityksellesi?

Suomen Yrittäjät järjestää neljättä kertaa yrittäjille suunnatun 365-nimellä kulkevan pörssivalmennusohjelman. Ohjelman tarkoituksen on madaltaa listautumiskynnystä ja tuoda kasvun mahdollisuuksia.

Aiemmilla kerroilla valmennusohjelmaan osallistunut yhteensä noin 70 yritystä ja yrittäjää. Näistä kuusi on listautunut. Listautumisten myötä markkina-arvoa on syntynyt noin 200 miljoonaa euroa.

Nyt on avoinna haku neljänteen valmennusohjelmaan, joka alkaa joulukuussa ja päättyy ensi toukokuussa. Valmennus on tarkoitettu yrityksen omistajille, hallituksen puheenjohtajille tai toimitusjohtajille yrityksen omasta roolituksesta riippuen. Hakuaika ohjelmaan päättyy marraskuun lopussa.

Mukaan tulevilta yrityksiltä toivotaan vähintään kolmen vuoden toimintahistoriaa, toimialasta riippuen vähintään kahden miljoonan euron liikevaihtoa sekä halua kasvaa ja tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Toimialarajoituksia ei ole.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Nasdaq Helsingin kanssa. Valmennusohjelmassa on viisi jaksoa (matka listayhtiöksi – mistä on kysymys, strategia ja sijoittajaviestintä, pörssiyhtiön johtaminen ja hallinnointi, listautumisprosessi, rahoitusjärjestelyt ja -annit sekä sijoittajaviestintä ja yhteenveto). Kutakin aihetta käsitellään omana päivänään viiden tunnin ajan alustuksin ja harjoituksin.

Valmennustapahtumat vetää Suomen Yrittäjien kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja, Investors House Oyj:n toimitusjohtaja Petri Roininen yhdessä muiden valmentajien kanssa. Lisätiedot, kyselyt ja ilmoittautumiset voi osoittaa Roiniselle (puh. 040 761 9669, petri.roininen@investorshouse.fi)

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus