16.8.2021 klo 10:13
Uutinen

Viking Glory nyt varattavissa ryhmille

Kaupallinen yhteistyö: Viking Line

Kerroimme vuosi sitten tällä sivulla uudesta lippulaivastamme, Viking Glorysta. Silloin arvioimme, että alus saapuisi kotisatamaansa vuoden 2021 lopulla. Aikataulu on tarkentunut: Viking Glory aloittaa liikennöintinsä alkuvuodesta 2022. Meillä on nyt hyviä uutisia työn merkeissä matkustaville. Viking Gloryn varauskalenteri on auennut ryhmä- ja kokousmatkailijoille! Lisätiedot ja varaukset ryhma@vikingline.com tai puh. 0800 412 412.

Kokousosasto omaa luokkaansa

Meri on inspiroiva ympäristö kohdata. Viking Gloryn kokousosastolla siitä on otettu kaikki irti. Osasto koostuu 14 muunneltavasta ja yhdisteltävästä tilasta, joiden panoraamaikkunoista aukeavat upeat näköalat. Tilat on luonnollisesti varustettu viimeisimmät vaatimukset täyttävällä AV-tekniikalla.

Viking Glorylla järjestät yhtä hyvin alle 10 osanottajan rennon lounge-tapaamisen kuin jopa 350 osanottajan suurtapahtuman. Suuri auditorio isoine näyttöineen soveltuu erinomaisesti esim. messujen tai konferenssin pitopaikaksi. Katso video, virtuaalikierros vie mm. kokousosastolle!

Ja kuten kaikilla laivoillamme, panostetaan myös Viking Glorylla kokoustaukoihin. Vieraitasi palvelevat huippuammattilaisemme ja Viking Linen kuulu keittiö, jossa valmistuvat korkealuokkaiset tapahtumatarjottavat.

Unohtumattomia elämyksiä

Viking Glorylla asiaohjelman oheen on helppo räätälöidä ohjelmaa, joka jättää takuuvarman muistijäljen. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi tilaisuuden alkumaljat Itämeren ensimmäisellä oikealla kattoterassilla? Tai onnistuneen työpäivän jälkeen nautittu cocktail legendaarisen salakuljettaja Algoth Niskan mukaan nimetyssä olohuonemaisessa baarissa? Viking Terracen ja Algoth’sin ohella Viking Glorylta löytyy monta muuta upeaa tilaa, joissa järjestää oheisohjelmaa. Lue lisää elämyksistä laivalla

Viking Line mukana Kongressimessuilla 25.‒26.8.2021

Tervetuloa tapaamaan meitä ja keskustelemaan lisää Viking Gloryn sekä muiden laivojemme mahdollisuuksista kokous- ja ryhmämatkailijoille! Viking Linen myyntipäälliköt ovat tavattavissa Messukeskuksen hallissa 5, osastolla 7, ellei koronatilanne estä messujen järjestämistä.