22.2.2018 klo 15:39
Uutinen

Virkistystä ja hyvinvointia kulttuurista

Kuopion Yrittäjät on sopinut yhteistyöstä Kuopion kaupunginteatterin, Kuopio tanssii ja soi – tapahtuman sekä Tanssiteatteri Minimin ja Rauhalahti Teatterin kanssa. Kulttuuriyhteistyöllä tarjotaan yrittäjille mahdollisuus nauttia kulttuurin tuottamasta hyvinvoinnista jäsenetuhintaan.

– Taide ja kulttuuri lisäävät tutkitusti ihmisen – yrittäjänkin – hyvinvointia. Hyvä tapa tarjota yrittäjille hyvinvointia on lyöttäytyä jälleen yksiin eri toimijoiden kanssa, kertoo Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi.

Kuopion Yrittäjät on sopinut yhteistyöstä Kuopion kaupunginteatterin, Kuopio tanssii ja soi – tapahtuman sekä Tanssiteatteri Minimin ja Rauhalahti Teatterin kanssa. Kulttuuriyhteistyöllä tarjotaan yrittäjille mahdollisuus nauttia kulttuurin tuottamasta hyvinvoinnista jäsenetuhintaan.

Kuopion Yrittäjät julkisti tammikuussa yhteistyönsä eri tapahtuman järjestäjien sekä Snellman-kesäyliopiston kanssa. Yhteistyö tarjoaa yrittäjäjärjestön jäsenille uudenlaisia etuja ja hyötyjä jäsenyydestä.

Huhtikuussa Minimi tarjoaa etua HYBRID MOMENTUM –esitykseen

Huhtikuussa ensi-iltansa saava LAHTI – MAKKONEN: HYBRID MOMENTUM on kahden aikuistumista välttelevän tanssijan liikkeellinen leikkikenttä, jossa näyttämö on nykytanssin abstraktilla runollisuudella sekä katutanssin raa’alla fyysisyydellä puhutteleva hybridi. ANTTI LAHDEN ja MIKKO MAKKOSEN yhteistyössä syntynyt tanssiteos kumpuaa liikkeen työstämisen ilosta ja omien sekä yhteisten rajojen venyttämisestä. Minimin tarjous on voimassa 20.4., 21.4. ja 26.4. esityksissä.

Kuopion kaupunginteatteriin kaksi yhden hinnalla

Kuopion kaupunginteatterin kanssa on sovittu jäsenetu yhteen kevät- ja yhteen syyskaudella esitettävään näytökseen. Kevätkaudella Kuopion Yrittäjien jäsenet pääsevät kaksi yhden hinnalla Patriarkka ja Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo –esityksiin. Liput voi lunastaa jäsenetuhintaan joko teatterin lippukassalta tai Kuopio Infosta.

Kesäkuussa Kuopio tanssii ja soi Leonard Cohenin tahdissa

Kanadalaisen Les Ballets Jazz de Montréalin tuorein teos on saanut inspiraationsa Leonard Cohenin musiikista ja runoista. Yrittäjille on varattu paikat 13.6. järjestettävään Dance & Buffet esitykseen, joka sisältää ohjelman lisäksi buffetruokailun, lasillisen kuohuviiniä sekä festivaalin taiteellisen johtajan Jorma Uotisen tervehdyksen.

Elämyksiä Rauhalahti Teatterista

Rauhalahti Teatteri tuo estradille tarinan kaikkien tuntemasta Spedestä. Pertti –musiikkikomedia kertoo tarinaa myös julkisen koomikon takaa, harvojen tuntemasta siviilihenkilöstä Pertistä. Esitys on kunnianosoitus Suomi-viihteen kultaisimmalle ajalle, ja näytelmää tahdittaakin muun muassa Jukka Virtasen sanoittamat laulut. Kuopion Yrittäjät kutsuu jäsenensä viettämään Rauhalahti Teatteriin elämyksellistä teatteritapahtumaa heinäkuussa.