27.8.2019 klo 10:44
Uutinen

Voittajat eivät koskaan luovuta – luovuttajat eivät koskaan voita

Haluamme tarjota jäsenistöllemme asiantuntevaa palvelua, rahanarvoisia etuja sekä näkyvää edunvalvontaa. Toimintamme uudelleen organisoinnille, entistä vahvemmalle näkyvyydelle ja edunvalvonnalle on tarvetta, mutta samalla myös erittäin hyvät edellytykset.

Jokainen meistä voi kirkastaa järjestömme sekä yrittäjyyden viestiä ja brändiä. Mieti mitä ja miten kerrot yrittäjyydestä, miten markkinoit yrittäjyyttä ja järjestöä oman toimintasi kautta, kuinka positiivisesti kerrot oman paikkakunnan asioista.

Yrittäjillä on halu tehdä asiat vähän paremmin ja ylpeydellä joka päivä. Yrittäjät ja yrittäjyys vievät koko Suomea kohti parempaa tulevaisuutta.

Jakakaa kokemuksianne yrittäjäjärjestöstä ja säteilkää innostusta uusiin jäseniin, jotta meillä on yhdessä vahvempi vaikuttavuus.

Suomen Yrittäjissä on meneillään sääntö- ja hallintouudistus, joka koskee juuri luottamushenkilöorganisaatiota. Tulevaisuudessa yrittäjäjärjestön menestys rakentuu vaikuttavuuden, brändin, neuvonnan ja tehokkaan toiminnan kautta. Nyt on hyvä hetki tutkia myös aluejärjestöjen rakennetta, jäsenmäärää ja taloudellisia toimintaedellytyksiä. Etelä-Savon Yrittäjien hallitus on linjannut, että me lähdemme rakentamaan vahvempaa yhteistyötä vaalipiirimme aluejärjestöjen kesken eli Etelä-Karjalan ja Kymen Yrittäjien kanssa.

Kutsumme paikallisyhdistysten edustajat alueiden yhteiseen keskustelutilaisuuteen Lappeenrantaan ti 10.9 klo 12-16. Tilaisuudessa on mukana Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen. Tilaisuus on loistava paikka olla mukana tekemässä järjestömme tulevaisuutta.

Tunnusta olevasi Etelä-Savon yrittäjien jäsen ja näytä SE!

Nina Rasola
puheenjohtaja
Etelä-Savon Yrittäjät ry