Vuoden 2022 Tsempparipalkinnolla palkittiin Miia Marjanen, Kempeleen kunta

Maakunnallisessa Yrittäjänjuhlassa lauantaina 3.12.2022 palkittiin ansioituneita yrittäjiä ja yrityksiä. Työeläkeyhtiö Elo, keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät olivat yhdessä jakamassa tilaisuudessa Tsempparipalkintoa 2022. Palkinto on tunnustus yrittäjien tukemisesta ja kannustamisesta. Sen avulla halutaan kiittää arvokkaasta työstä yrittäjyyden edistämisessä.

Vuoden 2022 Tsempparipalkinnolla palkittiin Miia Marjanen Kempeleen kunnalta. Palkinnon saaja valittiin äänestyksellä, joka suoritettiin marraskuun aikana Elon, Fennian ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimesta. Äänestyksessä sai ehdottaa ehdokasta, joka on tsempannut ja tukenut yritystä tai yrittäjää vuoden 2022 aikana.

Miia Marjanen toimii Kempeleen kunnalla elinvoimajohtajana. Äänestäjien mukaan Miia hoitaa hommansa mahtavasti Kempeleen kunnan elinkeinopuolella ja hän on vahvasti mukana yrittäjien toimintaa auttamassa. Häntä kiitettiin erityisesti yrittäjien ja kunnan vahvistavasta sekä Kempeleen aluetta kehittävästä toiminnasta ja positiivisesta tonttipolitiikasta.

– Olen kuullut pelkkää positiivista hänen tavastaan hoitaa Kempeleen elinkeinopuolta, yksi äänestäjistä kertoo.

Palkinnon jakajina toimi Niko Lassila Elosta, Esa Ikonen Fennialta sekä puheenjohtaja Jussi Riikonen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiltä. Tsempparipalkinnolla halutaan korostaa yrittäjyyden tukemisen merkitystä suomalaiselle talouselämälle. Palkinnon saajan valintakriteereinä on yrittäjyyden toiminnan tukeminen, kannustava asenne ja aito halu edistää yrittäjien ja yrityksien asioita Pohjois-Pohjamaan alueella.

Palkinnolla on erityinen merkitys myös Elolle ja Fennialle. Ne haluavat toiminnallaan tukea ja kannustaa yrittäjiä rohkeasti muotoilemaan oman polkunsa. Tärkeintä on uskaltaa, kokeilla ja yrittää. Yhtiöiden arvojen mukaista on siis palkita heitä, jotka toiminnallaan myös kannustavat yrittäjiä.

Lämpimät onnittelut vielä palkinnon saajalle Miia Marjaselle!

Lisätiedot:
Jenni Tervonen
p. 0503410908
jenni.tervonen@fennia.fi