Turun kaupungin elinvoimajohtaja Niko Kyynäräinen, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter ja Turun Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Rantanen iloitsevat siitä, että Kunnallisjohdon seminaari järjestetään vuonna 2024 Turussa.

Vuoden 2024 Kunnallisjohdon seminaari järjestetään Turussa – kerää yhteen yli 1000 kunta- ja yrittäjävaikuttajaa

Kunnallisjohdon seminaari järjestetään 14.-15.5.2024 Turun Logomossa. Kaupunkiin kerääntyy yli 1000 kunta- ja yrittäjävaikuttajaa.

–  Kunnallisjohdon seminaari on Suomen suurin kunta-, alue- ja elinkeinopolitiikan vaikuttajatapaaminen ja merkittävä kuntien ja yritysten välisen vuoropuhelun paikka, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

Vuoden 2024 seminaariin Turkuun odotetaan yhteensä yli 1000 kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, kunnanvaltuutettua, yrittäjäjärjestövaikuttajaa, maakuntapäättäjää ja muuta alan huippuasiantuntijaa.

Turun kaupungin elinvoimajohtaja Niko Kyynäräisen mukaan on hienoa saada vuosi vuodelta kasvava Kunnallisjohdon seminaari kaupunkiin. Hän uskoo, että seminaarin keskusteluihin nousevat ajankohtaiset teemat: TE-uudistus ja uuden hallitusohjelman tuomat mahdolliset muutokset.

–  TE-uudistuksen voimaan astumisesta on Kunnallisjohdon seminaarin aikaan kulunut puoli vuotta ja uudistuksen pitäisi olla siinä vaiheessa jo aika pitkällä. Uutta hallitusohjelmaa rustataan parhaillaan ja sieltä tulee mielenkiintoisia tekijöitä myöskin, Kyynäräinen ennakoi.

Tapahtuma tarjoaa osallistujille tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja painavia puheenvuoroja rentoa yhdessäoloa unohtamatta.

– Lähdemme nyt rakentamaan seminaarin ohjelmaa. Liput vuoden parhaalle työreissulle voi hankkia jo nyt, Munter kertoo.

Vuoden 2023 Kunnallisjohdon seminaari järjestettiin 24.–25.5. Lahdessa. Seminaarissa julkaistiin Yrittäjien Elinvoimabarometrin tulokset. Varsinais-Suomi sijoittui neljänneksi, kun voiton vei Uusimaa. Vuoden 2024 Kunnallisjohdon seminaarissa julkaistaan Yrittäjien Kuntabarometrin tulokset. Siinä laitetaan järjestykseen kunnat niiden yritysmyönteisyyden perusteella.

Vuoden 2024 tapahtuman järjestämisestä vastaavat Suomen Yrittäjät ja Varsinais-Suomen Yrittäjät. Yhteistyökumppanina on Turun kaupunki.