4.11.2017 klo 22:02
Uutinen

Vuoden Kaupantekijäksi 2017 valittiin Anne Tuohino Oulun Herkkuhetki Oy, Kuudes Maku

Kuvassa Vuoden Kaupantekijä Anne Tuohino, vas. Oulun Kauppakamarin Raimo Seikkala ja Olli Löytynoja Business Oulu.

Vuoden 2017 Kaupantekijän valinta oli yksimielinen, sillä valittu yritys ja yrittäjä keräsivät syykuussa käynnissä olleessa äänestyksessä eniten yleisöääniä. Yleisön tekemissä ehdotuksissa korostettiin Anne Tuohinon asiakaspalvelutaitoja.

Ehdottajien perusteluja:

-”Anne osaa myydä tuotteitaan iloisesti ja ystävällisesti”
-”Anne esittelee tuotteet asiantuntemuksella ja ystävällisesti
-”Ehdottomasti paras asiakaspalvelu Kuudes Maku Anne Tuohino.”
-”Annen liikkeessä on aina kiva käydä.”

Yrittäjä Anne Tuohinon ajatuksia:

”Olen tuore yrittäjä, viime syksynä ystäväni vinkkasi, että Kuudes Maku -liike on myytävänä. Kaupat syntyivät ja aloitin yrittäjänä tämän vuoden alussa. Olen yrittäjäperheen tytär ja vaikka aiemmassa työssäni naisten liikuntakeskuksessa viihdyin pitkään oikein hyvin, tuntui että on aika ottaa askel yrittäjyyteen. Kuudes Maku -liikkeen tuotteet ovat lähellä sydäntäni ja pidän pienen putiikin intiimistä tunnelmasta. Lisäksi koen, että asiakaspalvelu on todellakin minun juttuni, viihdyn ihmisten parissa erittäin hyvin.”

Kuudes maku liikkeen tuotteita ovat mm. tee, kahvi, irtotuotteet luomu pähkinöistä erilaisiin herkkuihin, suklaat ja ruoanlaittotuotteet.

”Olen tämän lyhyen yrittäjyyden aikana lisännyt tuotevalikoimiin paikallisia tuotteita. Tällä hetkellä valikoimista löytyy suklaata kolmelta eri oululaiselta toimittajalta, kahvia oululaiselta paahtimolta sekä oululaiset saippuat ja huulirasvat. Paikallisten tuotteiden osuutta on tarkoitus tulevaisuudessa lisätä.

Kaupanteosta sanoisin, että on tärkeää kuunnella asiakasta, löytää ratkaisu hänen tarpeeseensa, palvella henkilökohtaisesti sekä luoda liikkeeseen mukava tunnelma. Toiveeni on, että asiakas lähtiessään ajattelee, että liikkeessä oli kiva käydä ja sinne haluaa palata, summaa Tuohino.”

Vuoden Kaupantekijä työryhmässä ovat olleet mukana:

Maria Juurikka Oulun Kauppakamari
Jyrki Kemppainen Business Oulu
Mari Jauhola Kaleva
Sari Reinikainen-Laine Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Lisätiedot:
Yrittäjä Anne Tuohino
Oulun Herkkuhetki Oy
anne.tuohino@gmail.com
p. 0505946815