13.5.2017 klo 12:50
Uutinen

Vuoden nuori yrittäjä on Takuullecom Oy:n Niklas Nukari 

Vuoden nuori yrittäjä on Takuullecom Oy:n Niklas Nukari, 24, Oulusta. Ripaus voiton kunniasta kuuluu myös Hämeeseen, sillä tänä viikonloppuna vietetään Nukarin Autolle.com -vaihtoautoliikkeen avajaisia Tuuloksessa valtatie 12:n varrella.

Suomen Yrittäjien järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa toiseksi sijoittui LVI Kurikka Oy:n Jonne Kurikka, 27, Ylöjärveltä ja kolmanneksi ForestVital Oy:n Petri Jykylä, 28, Ähtäristä.

Palkinnot jaettiin Nuorten Yrittäjien valtakunnallisessa Get Together -tapahtumassa Tampereella perjantai-iltana.

Takuullecom Oy on yrittäjä Niklas Nukarin, 24, vuonna 2014 perustama henkilöautojen ja moottoriajoneuvojen vähittäiskauppaan keskittynyt yritys Pohjois-Pohjanmaalta. Yritys tunnetaan parhaiten Autolle.com-vaihtoautopalvelusta. Vuonna 2016 yritys työllisti yrittäjän itsensä lisäksi 44 henkilöä ja sen liikevaihto oli 24,5 miljoona euroa.

Tuomariston mukaan Takuullecom osoittaa loistavasti, että nuorikin yritys voi perinteisiä toimintatapoja tuulettamalla menestyä erittäin kilpailulla toimialalla, jota ovat hallinneet isot toimijat ja alan konkarit. Yritys ei ole tyytynyt toistamaan alan traditioita, vaan on jo toimintansa alkutaipaleella kehittänyt uuden toimintamallin, jossa digitaaliset ja muut palvelut sulautuvat saumattomasti yhteen tuottaen onnistuneen asiakaskokemuksen. Nuori yrittäjä on kasvattanut yritystään rohkeasti ja ottanut määrätietoisesti suunnan myös kotimarkkinoiden ulkopuolelle.

Nukari pokkasi Yksityisyrittäjäin Säätiön lahjoittamat 20 000 euroa Nuorten Yrittäjien Get Together -päätapahtumassa Tampereella perjantai-iltana.

Katso video voittajasta täällä.

>>> Autolle.com siirtyy liiketoimintakaupan myötä Tuulokseen

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi