24.11.2018 klo 22:02
Uutinen

Vuoden Yksinyrittäjä 2018 Sari Ridell Sydänlanka Oulu  

Sydänlanka Oy – elämän olennaisten asioiden äärellä

Yrityksen historia

– ”Perustin oman yritykseni 2007, koska halusin hyödyntää ihmisosaamistani ja monipuolista työelämäosaamistani (mm. kriisityötä kolmannella sektorilla ja henkilöstön kehittämistyötä pörssibisneksessä) ja erityisesti tehdä työtä omalla tavallani ja omassa rytmissäni. Ihmisarvoisen ja inhimillisen elämän ja työelämän vahvistaminen sekä merkityksellisyyden ja toiveikkuuden tukeminen ovat toimintani pysyviä peruskiviä, kertoo yrittäjä Sari Ridell yrityksensä alkutaipaleesta”.

Sydänlanka tänään ja tulevaisuudessa

– ”Teen työtäni ratkaisukeskeisellä otteella: luotan siihen, että levollinen läsnäolo ja kirkastavat kysymykset auttavat asiakasta pysähtymään itselleen olennaisten asioiden äärelle ja tuottamaan toimivia ratkaisuja omiin ongelmiinsa. Jatkuva opiskelu pitää mieleni avoimena ja avaa uusia ovia yrittäjänä. Teen työtä mm. esimiesten ja työyhteisöjen valmentajana, työnohjaajana ja psykoterapeuttina. Saan toimia monilla toimialoilla (mm. julkishallinto, terveydenhuolto, teollisuus, ICT, palvelusektori) ja tehdä yhteistyötä niin organisaatioiden ylimmän johdon kuin yksittäisten työntekijöiden kanssa. Teen yhteistyötä mm. Oulun kaupunginjohtajan ja hänen johtoryhmänsä kanssa sekä PohjoisPohjanmaan Sairaanhoitopiirin esimiesten kanssa ja toimin monien yrittäjien tukena arjen haasteissa. Psykoterapeuttina saan pysähtyä asiakkaideni kanssa elämän perusasioiden äärelle”, kertoo Ridell.

– ”Yksinyrittäjyys on tietoinen valintani, josta en halua luopua. Introverttina teen töitä ihmisten kanssa ja sen vastapainoksi kaipaan omaa rauhaa. Olen ollut aiemmin esimiehenä ja työyhteisön jäsenenä, mutta nyt olen parhaimmillani. Tarpeen mukaan saan valita työkaverini muista yrittäjistä ja yrittäjäystävieni kanssa minulla on oma työyhteisöni. Jatkossakin esimiestyön ja työyhteisöjen tukeminen ovat lähinnä sydäntäni. Ihmisiä hyvin johtavat yrittäjät ja esimiehet ja oman vastuunsa yhteistyöstä kantavat työntekijät ovat hyvinvoivan työyhteisön ja sitä kautta hyvän asiakaspalvelun ja tuottavuuden lähtökohtia”, Ridell jatkaa.

Lisätietoja:
Sari Ridell
työnohjaaja, esimies- ja työyhteisövalmentaja
ratkaisukeskeinen psykoterapeutti
p. 044 29 76 406
www.sydanlanka.com
tai

pj. Jussi Riikonen
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
p. 040 3100 501

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiön yksinyrittäjäpalkintoon tuli ehdotuksia yhteensä 33. Palkintotyöryhmä kävi läpi kaikki ehdotukset perusteluineen ja eniten ääniä saanut yrittäjä Sari Ridell Sydänlanka Oulusta valittiin Vuoden 2018 Yksinyrittäjäksi.

Yksinyrittäjä 2018 työryhmässä mukana:
Sisko Kärki Siivittäjä
Risto Luttinen yrityskummi ja Ykkössuutari
Jorma Ketola JK-Ohjelmat
Aarno Perätalo, Oulun talousalueen Käsi- ja pienteollisuus säätiö
Jussi Riikonen, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät pj.
Sari Reinikainen-Laine Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät