Kari Kouvalainen PMO Finland
Kuva: Saskia Meskanen
21.10.2022 klo 20:00
Uutinen

Kari Kouvalainen on Vuoden Yksinyrittäjä 2022

Kari Kouvalainen sai arvostetun Vuoden Yrittäjä -palkinnon Pirkanmaalla 
 
Pirkanmaan Yrittäjät palkitsi PMO Finland Oy:n vuoden yksinyrittäjäpalkinnolla perjantaina 21.10.2022 Tampereella, Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien yhteydessä. PMO Finland Oy on vuonna 2018 perustettu, liikkeenjohdon konsultointialan yritys. PMO Finland Oy tarjoaa konsultointipalveluja hanke- ja projektijohtamisen, IT-palvelunhallinnan, jakelunhallinnan sekä projektitoimiston johtotehtäviin. 
 
Pirkanmaan Yrittäjien hallitus valitsi vuoden yksinyrittäjäpalkinnon voittajan paikallisyhdistyksiltään tulleiden ehdotusten perusteella. Palkintoraadin valintakriteereihin luetaan mm. paikallinen tunnettuus, menestyksekäs oman toimialan ja yrittäjäkunnan edustaminen, hallittu ja suunnitelmallinen kasvu sekä yritystoiminnan luovuus ja ennakkoluulottomuus.  
 
Vuoden yksinyrittäjäpalkinnon saaneella Kari Kouvalaisella, PMO Finland Oy:ltä, on yli 20 vuoden kokemus IT:n ja liiketoiminnan transformaatiohankkeista ja -projekteista sekä IT-palvelunhallinnasta. Kari Kouvalainen toiminut erilaisissa johtotehtävissä sekä liiketoiminnan puolella että yli 15 vuotta johtavana konsulttina kansainvälisissä monitoimittajaympäristöissä eri toimialoilla. Kouvalainen on johtanut 30 henkilön PMO linjaorganisaatiota ja sen tuottamia palveluja useiden vuosien ajan. 
 
PMO Finland Oy palkittiin vuoden yksinyrittäjäpalkinnolla perjantaina 21.10.2022 Tampereella, Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien yhteydessä. Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät kokosivat Tampereen Nokia Arenalle 21.10.-22.10.2022 noin 1600 yrittäjää. 
 
– Haluan kiittää Pirkanmaan Yrittäjiä, Pirkkalan Yrittäjiä, omia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä erityisesti omaa perhettä. Tämä tunnustus tuntuu todella hienolta ja lämmittää sydäntä. Tästä on hienoa jatkaa yrittäjän taivalta, PMO Finlandin toimitusjohtaja Kari Kouvalainen kiitteli puheessaan.   
 
– PMO Finlandin tarina on hieno ja inspiroiva tarina suomalaisesta ammattiosaamisesta ja pirkanmaalaisesta yrittäjyydestä. PMO Finland nousi kilpailussa selkeästi esiin erityisesti ansioituneen toimintansa ja kansainvälisyytensä johdosta, Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jenni Pöllänen kertoo. Palkintoa olivat luovuttamassa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jenni Pöllänen sekä Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Janne Vuorinen. 
 
Lisätietoja 
Kari Kouvalainen 
Yrittäjä 
PMO Finland Oy 
+358 40 772 5580 
kari.kouvalainen@pmofinland.fi 
www.pmofinland.fi  
 
Jenni Pöllänen 
Toimitusjohtaja 
Pirkanmaan Yrittäjät 
+358 46 876 3394 
jenni.pollanen@yrittajat.fi 
www.pirkanmaanyrittajat.fi 

 
PMO Finland Oy 
PMO Finland Oy on vuonna 2018 perustettu, liikkeenjohdon konsultointialan yritys. 
PMO Finland Oy tarjoaa konsultointipalveluja hanke- ja projektijohtamisen, IT-palvelunhallinnan, jakelunhallinnan sekä projektitoimiston johtotehtäviin yli 20 vuoden kokemuksella. PMO Finland Oy:n kotipaikka on Pirkkala ja yrityksen toimisto löytyy Dynamo Business Parkista Tampereelta. Toimitusjohtaja Kari Kouvalainen on yrityksen ainoa työntekijä. Yrityksen tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa merkittävästi lähivuosina ja työllistää alan parhaita tekijöitä.  

Pirkanmaan Yrittäjät 
Pirkanmaan Yrittäjät on Pirkanmaalaisten yrittäjien etujärjestö, jolla on lähes 8000 jäsenyritystä. Pirkanmaan Yrittäjät vaikuttaa paikallisesti yrittämisen olosuhteisiin, luo verkostoitumismahdollisuuksia jäsenyrittäjilleen sekä vahvistaa jäsentensä valmiuksia menestyksekkään liiketoiminnan tekemiseen. Pirkanmaan Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä. Pirkanmaan Yrittäjillä on 44 paikallisyhdistystä.