2.12.2023 klo 18:20
Uutinen

Vuoden Yksinyrittäjä 2023 Auli Lukkarila LUCCA Consult Oy

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiö valitsevat yhdessä Vuoden Yksinyrittäjän. Palkinto on alueen tunnustus yksinyrittäjälle, joka on toiminnallaan osoittanut yhteistyökykyä ja aktiivisuutta omassa yrittäjyydessä sekä toimintaympäristössä. Palkinto jaetaan vuosittain Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa, tänä vuonna lauantaina 2.12. klo 17.30 alkavassa palkintogaalassa Zemppi Areenalla.

  • ”Auli Lukkarila toimii aktiivisesti yksinyrittäjänä ja yrittäjäjärjestön luottamustehtävissä. Hän osaa toimia verkostoissa toisten yrittäjien ja toimijoiden kanssa. Hän on aktiivinen järjestötoimija, joka kannustaa sekä innostaa omalla olemuksellaan myös yrittäjäkollegoja”, perustelevat valintaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen ja Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiön puheenjohtaja Risto Luttinen.
  • ”Suomessa on lähes 200 000 yksinyrittäjää ja yksinyrittäjyys on yleisin yrittäjyyden muoto. Yksinyrittäjien joukko on jo niin iso, että toimintaedellytysten parantaminen vaikuttaa merkittävästi Suomen talouteen. On tärkeää tuoda esille myös palkisemisen keinoin yksinyrittäjyyttä”, toteavat Riikonen ja Luttinen.

Tyylimanageri Auli Lukkarila ja Lucca Consult Oy

Aulilla on vuosikymmenien kokemus kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Hän on auttanut tuhansia naisia ja viime vuosikymmeninä myös miehiä löytämään oman tyylinsä, olipa kyseessä sitten värit, pukeutuminen, oikeanlaisten kehysten valinta tai valokuva cv:tä varten tai ehkä tarve päivittää oma tyyli. Hänen kotisivuiltaan löytyvä nimeke Tyylimanageri kuvaa Aulia erittäin hyvin. Helposti innostuvana, positiivisena ja aktiivisena ihmisenä hänellä on myös erittäin laaja kontakti- ja kumppaniverkoston, jonka avulla hän pystyy auttamaan asiakkaitaan kiitettävästi.

  • ”Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani on sinut itsensä kanssa ja nautin siitä, että saan auttaa jokaista heistä kukoistamaan omalla tavallaan. Sillä jokainen meistä on kaunis ja se kumpuaa sisäisestä tasapainosta sekä itsevarmuudesta. Joskus positiivisten asioiden ja piirteiden löytämiseen on hyvä pyytää ulkopuolista apua ja saada vilpitöntä palautetta”, näin Auli Lukkarila kuvailee omaa työtään kotisivuillaan.

Yksinyrittäjäpalkinto työryhmän jäsenet

Jussi Riikonen, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät puheenjohtaja
Jorma Ketola, Oulun talousalueen käsi -ja pienteollisuus säätiön edustaja
Risto Luttinen, Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuus säätiön edustaja
Jaana Leino, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjäryhmän vetäjä
Sari Reinikainen-Laine, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät toimiston edustaja

Lisätietoja:

Puheenjohtaja
Jussi Riikonen
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
p. 040 3100 501
jussi.riikonen@yrittajat.fi
www.ppy.fi

Palkittu yrittäjä
Auli Lukkarila
LUCCA Consult Oyp. 040 706 7359
auli.lukkarila@luccaconsult.fi
https://tyylimanageri.fi/kauppa/