5.10.2020 klo 12:34
Uutinen

Webinaari: Muutoskyvykkyys onnistumisten raaka-aineena

Xamk, Cursor ja Kinno järjestää yhteisessä Yrittäjän tukiverkko –hankkeessa nyt 14.10. maksuttoman webinaarin teemalla Muutoskyvykkyys onnistumisten raaka-aineena.

Aika: keskiviikkona 14.10. klo 14.30-16.00.
Linkki webinaariin: Webinaari järjestetään Teams-alustalla ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Teamsiin edellisenä päivänä.

Webinaari on maksuton.

Kokenut yritysvalmentaja, coach Sirpa Salin-Suolanen Vastuuvalmennus Oy:stä antaa vinkkejä oman ja yrityksen muutosvalmiuksien ja muutoskestävyyden vahvistamiseen.

”Voimakkaat muutoksen tuulet puhaltavat ympärillämme normaalien syysmyrskyjen lisäksi. Digitaalisuus asettaa uusia haasteita ja mahdollisuuksia työskentelytapoihimme, työyhteisössä meidän pitää toimia itseohjautuvasti, johtajan odotetaan olevan joukkojensa valmentaja, työtä pitäisi tehdä monipaikkaisesti ja ammattiakin pitäisi pystyä vaihtamaan useamman kerran työvuosien aikana. Ammatillisia ja henkilökohtaisia verkostoja pitää kasvattaa ja omista lähimmäisistä pitää huolehtia. Ai niin ja se korona. Melkoinen paletti meillä jokaisella on hallittavana.”

Lue lisää täältä!
Ilmoittaudu mukaan täällä!