Wolt+
Wolt+ toimii aluksi Tampereella. Kuva: Wolt
27.6.2022 klo 13:55
Uutinen

Wolt esitteli palvelun, jossa ei ole lainkaan kuljetusmaksua – ”Voisi verrata Netflixiin”

Wolt toimii nyt myös kuukausimaksullisena palveluna. 

Nykyisin amerikkalaisen DoorDashin omistuksessa oleva Wolt on esitellyt kuukausimaksullisen palvelun, joka mahdollistaa ravintolaruuan tilaamisen osasta ravintoloita ilman kuljetusmaksua. Wolt+ -niminen jäsenpalvelu maksaa 9,99 euroa kuukaudessa ja se tulee Suomessa käyttöön ensimmäisenä Tampereella. Aikaisemmin palvelu on lanseerattu muun muassa Norjassa.

Yhtiö kertoo, että jäsenpalvelu lanseerataan myöhemmin laajasti myös Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa ja osalla Wolt-käyttäjistä palvelu on kokeiltavana näillä paikkakunnilla tästä päivästä lähtien. Ilmaiseen kokeilujaksoon valitaan noin puolet kyseisten kaupunkien Wolt-käyttäjistä.

Maksuton kokeilu

Plus-palvelun käyttäjät voivat tilata tuotteita jäsenpalvelussa mukana olevista ravintoloista ja kaupoista ilman kuljetusmaksua silloin, kun etäisyys lähetyspaikan ja vastaanottajan välillä on enintään 2,5 kilometriä. Maksuton kuljetus on tarjolla yli 12 euron ravintolatilauksiin ja yli 25 euron hintaisiin tilauksiin palvelussa mukana olevista kaupoista. Jäsenpalvelussa mukana olevat liikkeet ja ravintolat on merkitty Wolt+ -logolla. Uusille asiakkaille Wolt tarjoaa 14 päivän maksuttoman kokeilujakson.

– Wolt+ on kovasti toivottu palvelu. Maksamalla kuukausimaksun asiakas pystyy tilaamaan Tampereella yli sadasta ravintolasta ja kaupasta puolen tunnin kotiinkuljetuksella ilman kuljetusmaksua. Tätä uutta jäsenpalvelua voisi verrata vaikkapa Netflixiin, Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski kertoo yhtiön tiedotteessa. Hänen mukaansa korona-aika on muuttanut ihmisten kulutustottumuksia.

– Ihmiset ovat tottuneet arkea helpottaviin ratkaisuihin. Tämä ei ole muuttunut, vaikka rajoitukset on poistettu. Kotiinkuljetuksella tilataan yhä useammin – oli kyse sitten ravintolaruoasta tai päivittäistavaroista.

Pauli Reinikainen