16.9.2020 klo 11:27
Uutinen

Y-tube kuvauskilpailu 2020 koululaisille

Kilpailun teema: Yhdessä digitaalisesti

Uudenmaan Yrittäjät haastaa nuoret tekemään lyhyitä videoita Y-tube -videokilpailussa

Uudenmaan Yrittäjät avaa Y-tube -videokilpailun peruskouluikäisille nuorille. Uudenmaan Yrittäjät kutsuu nuoria tekemään ryhmätyötä ja näyttämään tuoretta viestintäosaamista tänä vuonna teemalla ”Yhdessä digitaalisesti”.

Y-tube -kilpailulla Uudenmaan Yrittäjät kannustaa lapsia ja nuoria kehittämään yrittäjyystaitojaan. Viestintä ja markkinointi kuuluvat kiinteästi yritystoimintaan ja kaikkeen työntekoon. Y-tube -videokilpailu on mahdollisuus myös opettajille ja koululuokille. Videon tekemisen voi linkittää eri oppiaineisiin ja yrittäjyyskasvatukseen. Palkintosummasta saa pientä pesämunaa vaikkapa luokkaretkikassaan.

Kilpailun teema vuonna 2020 on ”Digitaalisesti yhdessä”

Kestävä kehitys on tätä päivää, jotta ympäristömme on elinkelpoinen tulevaisuudessa. Kestävä kehitys on mahdollisuus nuorille ja mahdollisuus yrityksille. Uudenmaan Yrittäjät kysyy lapsilta ja nuorilta, mikä on sinun kestävän kehityksen juttusi.

Kilpailuaikaa on marraskuun alkuun saakka

Kilpailu on suunnattu ylä- ja alakoululaisten ryhmille. Ryhmät voivat olla koululuokkia tai vapaamuotoisia kaveriporukoita tai harrastusryhmiä. Sarja määrittyy ryhmän vanhimman jäsenen kouluasteen mukaan. Videon tekotapa ja tyyli on hyvin vapaa. Ryhmillä tulee olla erikseen täysi-ikäinen vastuuhenkilö, joka voi olla esimerkiksi opettaja tai kilpailijan huoltaja.

Kilpailuaikaa on 3.11.2020 saakka.

Tarkat kilpailuohjeet löydät täältä: https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/uudenmaan-yrittajat//a/uusimaa/yrittajyyskasvatus/y-tube-kuvauskilpailu-2020-611953 Säännöt ja kilpailuohjeet löytyvät nyt myös ruotsinkielisinä.

Parhaat videot palkitaan

Tuomaristo valitsee ylä- ja alakoululaisten sarjoista viisi (5) parasta kilpailuun osallistunutta videota. Viiden parhaan joukosta tuomaristo valitsee voittajan ja lisäksi yleisö valitsee äänestämällä yleisön suosikin. Voittajavideot julkaistaan Uudenmaan Yrittäjien kanavilla. Tuomariston kriteerit parhaille videoille ovat videon kiinnostavuus, sanoman selkeys, videon kaupallinen/myyvä kulma, tekninen toteutus sekä yleinen ohjeidenmukaisuus.

Palkintosummat:

  • Paras video, yläkoulut: 700 euroa
  • Paras video, alakoulut: 500 euroa
  • Yleisöäänestys, yläkoulutus: 500 euroa
  • Yleisöäänestys, alakoulut: 300 euroa.

Palkitseminen toteutetaan Uudenmaan Yrittäjien syyskokouksessa 25.11.2020.

Lisätietoja: Uudenmaan Yrittäjät, Sanna Sassi, sanna.sassi@yrittajat.fi , 050 911 8049

Linkki kilpailun videoesittelyyn: https://www.youtube.com/watch?v=xzWiP25-rqc&feature=youtu.be