1.9.2020 klo 08:04
Uutinen

Y-tube -kuvauskilpailu 2020 ”Yhdessä digitaalisesti”

Uudenmaan Yrittäjät haastaa nuoret tekemään lyhyitä videoita Y-tube -videokilpailussa. Uudenmaan Yrittäjät kutsuu nuoria tekemään ryhmätyötä ja näyttämään tuoretta viestintäosaamista tänä vuonna teemalla ”Yhdessä digitaalisesti”.

Katso infovideo tästä linkistä

Y-tube -kilpailulla Uudenmaan Yrittäjät kannustaa lapsia ja nuoria kehittämään yrittäjyystaitojaan. Viestintä ja markkinointi kuuluvat kiinteästi yritystoimintaan ja kaikkeen työntekoon. Kilpailu järjestetään tänä vuonna toista kertaa.

– Kilpailussa on olennaista esittää asia houkuttelevasti ja purevasti. Tekemisen aikana tulee testatuksi niin luovuus, sinnikkyys, kunnianhimo kuin ongelmanratkaisutaidotkin, kilpailun yhteyshenkilö Sanna Sassi Uudenmaan Yrittäjistä sanoo.

Y-tube -videokilpailu on mahdollisuus myös opettajille ja koululuokille. Videon tekemisen voi linkittää eri oppiaineisiin ja yrittäjyyskasvatukseen. Palkintosummasta saa pientä pesämunaa kivaan yhteiseen tekemiseen.

Kilpailun teema vuonna 2020 on ”Yhdessä digitaalisesti”

Arkeemme kuuluu monenlaisia digitaalisia työkaluja ja kanavia. Viimeisten kuukausien aikana on myös tehty pitkä ja kauaskantoinen digiloikka. Uudenmaan Yrittäjät kysyy lapsilta ja nuorilta, miten tämä näkyy jokapäiväisessä elämässä ja ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa tänään ja jatkossa? IRL vai verkossa? Millaisia digitaalisia palveluita yritykset tulevat tarjoamaan tulevaisuudessa?

Kilpailuaikaa on marraskuun alkuun saakka

Kilpailu on suunnattu ylä- ja alakoululaisten ryhmille. Ryhmät voivat olla koululuokkia tai vapaamuotoisia kaveriporukoita tai harrastusryhmiä. Sarja määrittyy ryhmän vanhimman jäsenen kouluasteen mukaan. Videon tekotapa ja tyyli on hyvin vapaa. Ryhmillä tulee olla erikseen täysi-ikäinen vastuuhenkilö, joka voi olla esimerkiksi opettaja tai kilpailijan huoltaja.

Kilpailuaikaa on 3.11.2020 saakka.

Tarkat kilpailuohjeet löydät täältä

Parhaat videot palkitaan

Tuomaristo valitsee ylä- ja alakoululaisten sarjoista viisi (5) parasta kilpailuun osallistunutta videota. Viiden parhaan joukosta tuomaristo valitsee voittajan ja lisäksi yleisö valitsee äänestämällä yleisön suosikin. Voittajavideot julkaistaan Uudenmaan Yrittäjien kanavilla. Tuomariston kriteerit parhaille videoille ovat videon kiinnostavuus, sanoman selkeys, videon kaupallinen/myyvä kulma, tekninen toteutus sekä yleinen ohjeidenmukaisuus.

Palkintosummat:

Paras video, yläkoulut: 700 euroa
Paras video, alakoulut: 500 euroa
Yleisöäänestys, yläkoulutus: 500 euroa
Yleisöäänestys, alakoulut: 300 euroa.

Palkitseminen järjestetään Uudenmaan Yrittäjien syyskokouksessa 25.11.2020.

Lisätietoja: Uudenmaan yrittäjät, Sanna Sassi, sanna.sassi@yrittajat.fi , 050 911 8049