24.5.2022 klo 15:55
Uutinen

Elisan asiakkaana

Timo Telkän, Marko Laukkasen ja Matias Kettusen Lämpökulma Oy on yritys, jossa yhdistyvät osakkaiden ystävyys, vahva LVI-alan ammattilaisuus ja satsaus digitaalisuuteen. Työnjako on selkeä; Laukkanen ja Kettunen asentavat lämpöpumppuja, lämmitysjärjestelmiä ja tekevät LVI-töitä. Telkkä puolestaan hoitaa myynnin, markkinoinnin ja palvelee asiakkaat myymälässä. Lisäksi hänen vastuullaan on yrityksen hallinto.

-Yrityksen perustamisen jälkeen lähdimme niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Meillä oli ammattitaito, hyvä tuote ja kysyntä kohdillaan. Kuten kaikki tiedämme, tarvitaan taustalle paljon muutakin, jotta toiminta on tehokasta ja sujuvaa. Minulla oli ennestään Elisan puhelinliittymä, mutta ei kokemusta siitä, mitä digitaalisia työkaluja tarvitaan toimintaan ja helpottamaan arkea. Olin Elisan asiakas ja oli luontevaa, että turvauduin heidän palveluunsa. Nyt meillä on Elisalta domain ja sähköpostipalvelut taustoittaa Timo Telkkä.  

Tarvitsimme toimivat toimistosovellukset ja ne otettiin Elisalta. Laaja Microsoft 365 paketti sisältää myös tietoturvan. Vuosien aikana laitteita on uusittu ja lisätty käyttäjiä. Tiedonkulkuun ja arkiseen työhön tuo helpotusta muun muassa työkalenteri. Se synkronoituu kaikille laitteille ja käyttäjille.

Yrityksen alkutaipaleelta saakka on tehty yhteistyötä Mediakioskin yrittäjä Saku Niilo-Rämän kanssa. Hän hoitaa muun muassa some- ja google markkinointia sekä hallinnoi yrityksemme digitaalisia työkaluja yhdessä Elisan kanssa.

– Ongelmia on ollut hyvin vähän ja jos niitä on ollut, ne on ratkaistu nopeasti Elisan asiakaspalvelun kanssa, kertoo Saku Niilo-Rämä.

Elisan eduista yrittäjille voi lukea tästä.