27.2.2018 klo 15:40
Uutinen

Yhteistyö Mehiläisen kanssa jatkuu

– Yrittäjä itse on yrityksen suurin riski, totesi Mehiläisen asiakkuuspäällikkö Sari Hoffren, kun kysäisimme häneltä mikä on se viesti, jonka hän toivoisi yhteistyömme myötä yrittäjälle menevän. Työntekijöistä huolehditaan työterveyshuollon järjestämisen kautta, mutta se oma työterveyshuolto jää usein huolehtimatta.

Mehiläinen tarjoaa yrittäjille räätälöityä työterveyspalvelua. Terveyden, hyvinvoinnin ja jaksamisen ympärille keskittyvät palvelut antavat eväitä energiseen työelämään ja auttavat yrittäjää huolehtimaan työkyvystään ennakoivasti.

– Yrittäjän työterveyshuoltopalvelun vuosimaksu on 165,40 euroa, ja jo sillä pystytään varmistamaan se, että joku edes kerran vuodessa käy tilanteesi läpi, ja kysyy mitä sinulle oikeasti kuuluu. On paljon yrittäjiä jotka eivät pysty puhumaan kuulumisistaan ja terveydestään kenellekään, ja jo se on riski. Isommalla rahalla saa sitten kattavampia palveluja, kuten terveystarkastuksen tai palvelua voi täydentää monipuolisilla hyvinvointipalveluilla, kertoo Sari.

– Sekin kannattaa muistaa, että myös yksinyrittäjä pystyy tekemään itselleen työterveyssopimuksen, aina se ei ole ollut mahdollista, Sari muistuttaa.

Saria ja muita Mehiläisen työterveysasioista tietäviä voi tänäkin vuonna tarttua hihasta Kuopion Yrittäjien eri tapahtumissa. – Tosin helpoin tapa laittaa työterveysasiat kuntoon, on käydä solmimassa sopimus helposti verkossa, osoitteessa www.mehilainen.fi, valitsemalla kohdan yrityksille, vinkkaa Sari.