24.9.2019 klo 07:40
Uutinen

Yksinyrittäjäakatemia – Yrittäjille kasvua osaamista kehittämällä

Omnia ja Espoon Yrittäjät käynnistävät Yksinyrittäjäakatemian.

Marraskuussa Espoossa starttaavan yksinyrittäjille suunnatun koulutusohjelman, Yksinyrittäjäakatemian, tavoitteena on edistää yrittäjien verkostoitumista sekä vahvistaa yrittäjien liiketoimintaosaamista edistäen näin vakautta ja kasvua niin yrityksissä kuin alueellisesti.

– Yhä useampi työllistää itsensä yrittäjänä. Yksinyrittäjyyden yleistyminen onkin työelämän merkittävimpiä trendejä 2000-luvulla. Mutta se, että on yksinyrittäjä, ei tarkoita, että toimii yksin. Yrittäjyydessä yhä tärkeämpään rooliin nousee sosiaalisten verkostojen luominen, yhteistyössä toimiminen ja toisilta oppiminen. Tähän haasteeseen Omnia ja Espoon Yrittäjät haluavat rakentaa vahvan verkoston, toteavat Omnian liiketoimintajohtaja Riikka-Maria Yli-Suomu ja Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Erkki Pärssinen.

Yksinyrittäjäakatemian opiskelijat osallistuvat opintojen aikana tutkintoon johtavaan koulutusohjelmaan, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja täydentää yrittäjän omaa osaamista. Opiskelu on oppisopimuskoulutusta, joka toteutetaan yrittäjän omassa yrityksessä. Yksinyrittäjäakatemia on Uudenmaan Yrittäjien konseptoima koulutusohjelma.

Espoossa alkavasta Yksinyrittäjäakatemiasta järjestetään kaksi infotilaisuutta Omnian Espoon keskuksen Kirkkokadun kampuksella.
Infot pidetään keskiviikkona 9.10.2019 klo 8.30-9.30 ja tiistaina 15.10.2019 klo 14.00 -15.00.

Lisätietoja:
Kirsi Niskala, projektipäällikkö, Omnia, p. 040 126 7217
Petra Pulkkinen, akatemiaoperaattori, Opineo Oy, p. 050 535 2776