30.3.2017 klo 17:32
Uutinen

Yksinyrittäjien huippuryhmä koolla ensimmäistä kertaa!

POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJIEN YKSINYRITTÄJÄ-PILOTTIPROJEKTI KÄYNNISTYI!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjä-pilottiprojekti aloittaa joulukuulle kestävän ohjelmansa orientaatiojaksolla. Ohjelmaan on valittu 15 yksiyrittäjää Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Valitut yritykset toimivat eri toimialoilla ja osallistujat ovat ympäri maakuntaa, kauimmaiset Kuusamosta ja Pyhäjärveltä.

Yksin toimivien yrittäjien määrä on kasvanut ja tämä kehitys näkyy myös järjestön yritysprofiilissa, sillä hieman yli puolet yrittäjäjärjestöön kuuluvista yrittäjistä on yksinyrittäjiä. Yksinyrittäjät pärjäävät kuitenkin hyvin, mikäli he pystyvät rakentamaan toimivan verkoston ympärilleen. Tässä yksinyrittäjien pilottiohjelmassa kokoonnutaan kerran kuussa ja keskitytään mm. palvelumuotoiluun, yrityksen taloushallintoon, myyntiin ja markkinointiin, digitalisaatioon, liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja omaan jaksamiseen. Toivottavaa on myös, että tämä muodostuva verkosto rakentuu myös voimavaraksi kaikille osallistujille.

Kouluttajina Yksinyrittäjien pilottiprojektissa ovat Piia Innanen Palvelumuotoilu Palo Oy, Pasi Kinnunen Esmo Oy, Hannu Savela Tulevaisuuden Kasvupolut Oy, Toni Väyrynen My Personal Trainer, Toimintasali Voima Oy sekä Yrityskummit aluekummi Kaarlo Nurmirannan johdolla.

Yksinyrittäjien pilottiprojekti on maksuton osallistujille. Pilottiprojekti rahoitetaan Suomen Yrittäjien ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimesta.

Lisätietoja Yksinyrittäjä-pilottiprojektista ja tiedotteesta:

Yksinyrittäjä pilottiryhmän vetäjä ja kouluttaja Piia Innanen piia@palvelumuotoilutoimistopalo.fi
Järjestöpäällikkö Kirsi Anttila kirsi.anttila@yrittajat.fi p. 0500-685 148 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
Yhteyspäällikkö Sari Reinikainen-Laine sari.reinikainen-laine@yrittajat.fi
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p. 0500 686 174.
www.ppy.fi
https://www.facebook.com/pohjoispohjanmaan.yrittajat/
www.yrityskummit.fi
@PPYrittajat