7.9.2022 klo 13:17
Uutinen

Yksinyrittäjien Minimessut Aino Areenalla Yksinyrittäjäpäivänä

Yksinyrittäjä, onko sinulla myytävänä jotain uniikkia, kenties alkavaan joulusesonkiin sopivia pienikokoisia tavaroita tai palvelu, jonka esittely sopii Yksinyrittäjäpäivään? Tule myymään tuotteitasi tai palveluasi Yksinyrittäjäpäivän Minimessuille!

Minimessut toteutetaan Yksinyrittäjäpäivän aamulla klo 9.30 – 12.00. Myymään pääsevät ensimmäiseksi myyntipaikan varaavat, Yksinyrittäjäpäivään lipun ostaneet yksinyrittäjät.

– Teemme todelliset matalan kynnyksen messut, yksinyrittäjien verkostoa Uudenmaan Yrittäjissä vetävä varapuheenjohtaja Mari Ståhls kertoo.

– Me tuomme myyjille pöydät, myyjät tuovat paikalle kaiken muun. Jos paikalle tulee hieroja, katsomme rauhallisemman nurkan, tai jos roudattavaa on paljon, minimoimme kantomatkan. Myyntipaikat jaetaan paikan päällä, Ståhls sanoo.

Myyntipaikka on maksuton, mutta varauksen peruutus viime metreillä maksaa. Tarvittaessa saman tuotteen tai palvelun myyjien määrää rajoitetaan.

Yksinyrittäjäpäivänä boostataan myyntiä

Minimessut päätyivät osaksi Yksinyrittäjäpäivää yksinyrittäjien pyynnöstä.

– Mietimme, että tehdään nyt jotain konkreettistakin. Meillä on tosi kiinnostavia tuotteita tekeviä yksinyrittäjiä, ja olisi upeaa saada heidät mukaan!, Ståhls sanoo.

Yksinyrittäjäpäivässä myynti ja markkinointi on esillä myös pitchauskoulutuksen, Sami Sallisen neuvottelukoulutuksen sekä ohjatun verkostoitumisen kautta.

– Kauppaa saa käydä! Jokainen päättää itse, tuleeko tähän tapahtumaan millä kulmalla, Ståhls sanoo.

Varaa paikkasi minimessuilta!

Minimessut ovat jo herättäneet mukavasti kiinnostusta. Ennen näytteilleasettajainfon julkistusta toistakymmentä yrittäjää on ilmaissut kiinnostuksensa Minimessuille.

– Nyt kannattaa olla nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti, Ståhls sanoo.

Yksinyrittäjäpäivän verkkosivut löydät täältä. Löydät sieltä näytteilleasettajainfon ja pääset hankkimaan liput tapahtumaan.

Varaa näytteilleasettajapaikkasi sähköpostitse: mari.stahls@yrittajat.fi. Myyntipaikkaa varatessasi kerro yrityksesi nimi, Y-tunnus, mitä aiot myydä ja onko sinulla jotain erityistoiveita paikan suhteen.

Näytteilleasettajille tarjotaan myös maksullista näkyvyysmahdollisuutta etukäteen Yksinyrittäjäpäivän nettisivuilla.